- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Bjørgersson #18596 üzenetére
Soundmagic e80-at ajánlom. én már másodjára vettem. kiegyenlitett a hangzása de mégsem túl nyers, tehát 1-2 óráig is jó hallgatni nem fárad el a fül.
elég részletes hangzást ad. a zsinórja nem szövet, de valamiért nagyon jól bírja. megtörni jópárév alatt sem tört meg, csak a cipzárral csiptem be. (mondjuk ez jack csatlakozós)e80s a mikrofonos fajtája de másodjára már csak a sima változatot vettem mert van a távirányítós változaton egy android/iphone váltó gomb, amit hiába nem használtam, kontaktos lett 1.5-2 év után, és tologatni, kontaktspézgetni kellett folyamatosan, akkor is kb 1 óráig volt jó aztán kezdhettem újra, megjavitani sehol senki nem vállalja. úgyhogy arról lemondtam.
szóval nagyon jó füles, van hozzá mindenféle dugó, (agyonistenített eredeti comply is, bár az valami brutál rövid idő alatt talán pár hét, szétszakad)
én azzal használom ami gyárilag volt rajta, és tökéletes. előtte vsonic gr07 volt vami eléggé dícsért minőségi tipus, de nekem az fárasztotta a fülem, és mindg ki akart fordulni a fülemből, ez nem.
persze sokat számit min hallgatod. egy dap sokat ad hozzá, hiába egy modern okostelefon (nekem xiaomi poco 3 ami nem olya régi) egyértelmüen hallható hogy gyengébb a hangminősége, kicsit olyan csőhangzás egy daphoz képest. abból hogy milyet hát van itt dap topic,(te fülhallgatós is amúgy) utána lehet kérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Google Drive
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest