- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila199207 #13 üzenetére
Én az Intel 660p-ről Samu 980 Pro-ra váltásból se vettem észre sokat…
-
Dr. Akula
félisten
válasz
attila199207 #13 üzenetére
Hoz, de nem látványosat. Ha 10 perc alatt 2 másodpercet kell adatot betölteni, akkor látható hogy kb. mindegy milyen sebességgel.
De azért az is előny hogy az ilyenekhez rendszerint nagyobb SLC cache jár, később fogy ki a lendületből, meg maguk a cellák is lehetnek gyorsabbak. Hogy itt most ez fennáll-e, nem tudom, anno a 970 Pro vs T700-at néztem, ott látványos volt. De hát az is csak akkor számít ha dolgozik, nem lesz tőle 2x annyi az fps. A Ferrari is gyorsabb a Trabantnál, de ha dugóban áll, akkor pont nem látszik semmi belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest