- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Tegnap vettem át a BF-en vett Dreamebot L10s Ultra gépet. Ez az első robotporszívónk szóval nem tudok összehasonlítást, annyit tudok hogy eddig a lenti szinten egy dyson v11 absolute+-al takarítottunk annál szerintem sokkal jobb. A felmosás nagyon szuper, és ami plusz pont, hogy úgy állítottam be, hogy 01:30-kor csináljon egy fullon kört a lenti szinten, erős porszívózás, legdurvább felmosás, majd ürítés, mop fejek mosása és szárítása. 1óra33 perc alatt végzett és reggel mikor felkeltem, már 100%-ra volt töltve és mindennel is végzett ami elvárható is, viszont nem keltünk fel rá szóval az nagyon szuper, mert így úgy takarít, hogy mi nem is tudunk róla .
Egy szó mint száz sokáig vaciláltam a Q revo és e között, de végül a tesztek meggyőztek, bár ha nem lett volna ez a BF akció akkor lehet Revo-t vettem volna, azért 300k-nál többet nem szívesen költöttem volna robotporszívóra."Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz ribarszki #24704 üzenetére
Mért, mint ahogy írtam nem volt még robotom, csak Dyson, így csak ahoz tudom, hasonlítani?! Az is elég minőségi és főként drága termék, lehet sokan az első robotporszívójuk előtt kezdik el olvasni ez a topicot pont mint én. Az is lehet, hogy mondjuk valakinek aki olvassa a topicot sose volt Dyson porszívója csak annyit lát belőle, hogy húúú drága hmm biztos jó lehet, és akkor most olvassa, hogy simán jobban takarít nála egy prémium robot akkor mondjuk meggyőzi, hogy oké még is megéri beruházni egy több százezer forintos termékre.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz ribarszki #24706 üzenetére
Hát ha turbon járatod a Dyson-t akkor erősebb és többet szív cserébe akkor kb. 60-70nm2-erenként tölteni kell. Én tegnap mielőtt beüzemeltem az L10s Ultrat direkt kitakarítottam rendesen lent a Dysonnal, szőnyeget is mindent, sőt fel is mostam viledával, és reggel poénból megnéztem a porzsákot, hogy még is mit szívott össze a robot a nagytakarítás után, és félelmetes mennyiség volt benne, és szemre, meg hát lefeküdtem és kézzel dörzsölgettem a talajt is szinte tényleg "enni lehetett" volna a padlóról. Ezt Dysonnal nem éreztem. Lehet full szubjektív és bennem van még az új termék biztos jobb effekt, de első blikkre megvett kilóra az L10s Ultra.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz vicces #24708 üzenetére
Felismeri, de az appa be is tudod állítani, hol van szőnyeg, vagy a mapping után finom hangolod. Nekünk is a nappaliba a nagy szőnyeg az ilyen süppedős "nyuszi szőr tapintású" , na azzal azért megszenved. Felmászik rá, de az appon látom, hogy azon nem olyan szép szabályos utat megy. Kiváncsi leszek az mennyire marad köszos pár hét után, vagy mennyire alapos ez a fajta porszívózás, bár annyira nem érdekel mert az előszobában hagyományos méretű szőnyeg van azt simán kipórszívózza és gyönyörűen megy rajta, és a kutya miatt ugy is cserélni fogjuk a nappalis szőnyeget is nemsokára és akkor már nem ezt a süppedőset vesszük
[ Szerkesztve ]
-
-
DonDennis
senior tag
válasz lionshamlet #24936 üzenetére
Én nem is értem aki azt mondja nincs a két gép között különbség...ott az, hogy minőségibb a dock, van benne kamera, a dock "feljáró" nem lóg túl, valamint az,hogy a tetején elrejtették a tarájokat, és van benne mosószer adagoló - és akkor már csak nonpluszultra, hogy a legtöbb youtube teszten a q revo ellen ezt hozták ki győztesnek.
-
DonDennis
senior tag
válasz proci985 #24940 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de már hogy ne látszan a tartáj? KÉP Ezek a gépek a földön vannak, tehát simán látszik, hogy a tetején ott van két ordas nagy kapaszkodó és még oldalról is látszik a tartáj, szemben a l10sU-val ahol az egész egy felnyíló tető alatt helyezkednek el. Nekem pl. e miatt teljesen no go volt, mivel nappaliban van, még akkor is az lett volna ha tudásban jobb lenne a revo, és árban drágább lett volna az l10sU.
-
DonDennis
senior tag
válasz DonDennis #24942 üzenetére
Ja és bocs kimaradt a rámpa reakció - szerintem az se mind1, a gép 99%-ban a dockolon pihen, tehát úgy látod (nekem pl. éjjel takarít), akkor szerintem igen is számít az esztétikába, hogy mennyi látszik a feljáróból. L10sU feljró
Na de túlbeszéltük, mind kettő jó gép, de szerintem nincs kérdés esztétikában melyik képvisel magasabb szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest