- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WiZARD
addikt
válasz
WiZARD #29083 üzenetére
AliExpress - Abir WD8 ablakmosó robot és 4 év után először le lett takarítva az ablak kívülről.
A létra közepéig fel bírok menni a tériszonyomat leküzdve, onnan az ablak aljára fel tudom rakni, onnan meg már felmászik.Az eredmény ha nem is 100%, de 95%os, teljesen vállalható.
Ahol könnyen elérhető az ablak, ott sok értelmét nem látom, lassú, hangos, felesleges.
"Elérhetetlen" ablakra viszont király. -
Victoryus94
őstag
válasz
WiZARD #27447 üzenetére
Nyáron az entalpia sem ér semmit, nekem legalábbis azt mondták. (Néhány olcsóbb, papír hőcserélős típusban javasolják cserélni a normálra nyári üzemben).
A nyári párára kb mindenki klímát javasol. Az nem fog neked fűteni, sőt akár hűt is.
Nekünk mennyezethűtés lesz, de néhány fórumban ehhez is javasolták hogy legyen 1db klíma. Majd meglátjuk...A téli szezonban az entalpia segíthet, de nincs rá semilyen táblázat, ami megmondja, melyik eszköz hőcserélője hány % páratartalmat jelent a te házadnál.
Van akinek bevált, van akinek nem, de kevés helyen van összehasonlítás entalpiával, vs nélküle. -
-
-
válasz
WiZARD #27438 üzenetére
Még pár tanács és tapasztalat a Q Revohoz
Ha sok a hajszál és a kosz, akkor minden takarítás után érdemes kiszivatni a dokkolón.
A porszívóban lévő szűrő a nagyon finom port megfogja, de azt tényleg csak kompresszorral lehet kifújni.
A nagyobb morzsákkal nem biztos , hogy jól bánik, többszöri takarításra felszedi.
Nekünk most volt, hogy a dokkoló átvezető csöve dugult el, erre fog is hibát dobni és hallod is , hogy nem full erőn szívja ki.
Zsák kivesz, majd eltolod a műanyag zaroajtot a dokkolón és ott érezni fogod, hogy mennyire van eldugulva.
Ja másik, őszi időben a mopszárítást legalább 3 órára kell tenni, a 2 nem elég.
-
-
-
farkas26
Topikgazda
válasz
WiZARD #26798 üzenetére
Én is így vacilláltam,hogy roborock vagy Dreame , de nekem a roborock Q8 plus lett a befutó. Igaz néztem még a Q Revot is de kettő dolog miatt nem lett az, egyik ok túl sok szőnyeg van nálunk (asszony imádja a szőnyegeket) nem tudnám rendesen kihasználni a tudását, a másik az összeghatár amit meghúztam, bár ha nem lenne ennyi szőnyeg akkor nem érdekelt volna az összeghatár és a revo lett volna a befutó
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest