- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DougButabi
tag
Nekem LONA rendszerű Gardena van, ami elvileg "okos", szóval ez is olyan buta mint a tök, megy összevissza, fogalma sincsen hol van. Van benne GPS, meg térképen is elhelyezi magát, de hogy a mozgáshoz nem használja az tuti. Viszont a füvet a tökéletesen lenyírja, tök bonyolult terület, szűk átjárók hinta térkő összevissza, a gyep mindenhol lenyírva egyformára.
-
DougButabi
tag
Érdemes megnézni a konkrét robot leírását elhelyezés tekintetében. Én most telepítettem Gardenát, simán lehet nyírandó területen kívülre rakni, csak a dokkolóval szemben állva kell neki minimum helyet hagyni. Be lehet állítani, bázisállomás elhagyása után hány centivel kezdje el a nyírást.
-
DougButabi
tag
Igen, lehet állítani túlfutást, gondolom a 30-35 cm dróttávolság a gyári beállításra vonatkozik.
Én lefektettem a leírás szerint, és ahogy nézem falnál kb 2-3 centi hiányzik a koccanáshoz, lehet egyszer elszórakozom vele, de ugyebár állítás után kellene figyelni, hogy koccan e , esetleg elakad e valahol, 1-2 cm többletnyírás miatt miatt nem biztos akarok vele szórakozni.
Várok vele pár hetet, hogy lássam mekkora pontosan az a rész, amit nem nyír meg, és ha pont 21 cm, akkor azért eltolom hogy 1 cm-el hogy elég legyen 20 cm szegély lerakása.Vezetőhuzalnak zónázáskor vagy szúk átjárókon van szerepe, itt majdnem mindegy, én a 270 fokos sarokba tenném.
-
DougButabi
tag
Szerintem jóval közelebb kellene tenni a vezetéket, ahhoz, hogy a térkő szélén is nyírjon.
Csak sajnos nem teheted, mert fal van a térkő mögött.
Leírás alapján faltól 35-re kell letenni a vezetéket, ha mondjuk bokor lenne a térkő mögött, akkor kell 30 centire rakni a térkő belső szélétől..Én most telepítettem hétvégén egy gardenát, és úgy sacccra kb 15-20 cm-el nyír túl a vezetéken, ebből az következik, hogy fal mellet 15-20 cm mindenképpen nyíratlan marad, szóval ilyen széles térkő kellene, hogy patent legyen minden.
Ha rosszúl gondolom, valaki javítson ki! -
DougButabi
tag
Sziasztok,
Gardena 750 LONA fűnyírót szeretnék telepíteni. Hinta lábát körül kell drótotzni, vagy hagyhatom úgy majd nekimegy és kikerüli alapon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged