Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• den89

tag

Köszönöm a válaszokat!

Érdekes, hogy többeteknél 3-4 órát megy ez a Parkside robot, (Yellow és Macs). Pedig elvileg 60-70 percet bírna. Lehet azt nagyobb igénybevételre számolták ki, ti meg lehet csak pár mm-t nyírattok vele? Egy töltéssel kb hány m2-t nyír le? Ár-értékben elég korrektnek tűnik, főleg így akciósan.

Olyat tud, hogy egy kisebb térköves részen átmegy, és folytatja a nyírást, vagy át kell emelni? Nálam mindenképp kellene mellette rendes fűnyíró is, mert ahogy írtam, az utcán nem robottal nyíratnám.

• den89

tag

Sziasztok!

Általánosságban kérdeznék a robotfűnyírókról. ~ 1000 m2-re érdemes venni? Ezek a gépek, ha jól sejtem/olvasom kb 1 órát nyírnak majd 1 órát töltenek? Ezalatt az 1 óra alatt mennyit nyírnak le kb, mondjuk 50-100 m2-t? Jól sejtem, hogy ekkora területen minimum 15 órát kellene nyírnia, közben ugyanennyiszer feltöltenie? Mert akkor ezt a bohóckodást nem vállalom be egyelőre. :D Van egyébként valami ajánlott gép, ami ár-érték arányban korrekt? Mindegyik határolóvezetékkel működik?Bonyolult telepíteni?

Jelenleg benzines fűnyíróm van, kerítésen kívül is van azért egy ~80-100 m2, amit nyírnom kell (tehát ha lenne robot, akkor is kell nyírnom). Morfondírozom már egy ideje akkus fűnyírókon, de az én 1000 m2-emre akkuval együtt egy márkásabb, robosztusabb gép (pl. Makita, Bosch, stb) 400 eFt alatt nem állna meg. Na ennyiért, vagy egy kicsit többért már akár robotot is kapnék, ezért fordult meg a fejemben. Bár szeretek füvet nyírni, szóval ez a robot téma egyelőre csak elmélkedés részemről.

Köszönöm a segítséget, válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák