Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem igazán tapasztaltam, hogy változtatná a teljesítményt, pedig nálam is vannak kifejezetten sűrű füves, és nagyon kopasz részek is. Tehát ha nincs átléphetetlen szegély, akkor tudomást sem vesz mondjuk a térkőről.
Kb. 500 nm a nyírt terület, egy szabálytalan ipszilon formában. Heti 3×3,5 óra elég neki, nem maradnak pamacsok.
A határoló kábelt én extra sűrűn, kb. méterenként szegeztem le, így nincs vele baj. Legutóbb tán augusztusban variáltam a nyomvonalat, de már ott sem látszik ki.
MaCS
-
Yellow73_a
tag
Szerintem a 70 percet azért írják, hogy annyit tud nagy igénybevétel mellett is. Itt az igénybevétel alapvetően nem a nyírt felülettől függ, hanem a nyírandó fű hosszától, sűrűségétől, ami ugye összefügg azzal, hogy mennyi időnként megy rá a robot.
Nálam 300 m2-t nyír minden nap 16:10 és 19:40 között, ezalatt nem kell töltenie, és marad az akksiban legalább 25-30% a munka után.
A gépkönyv szerint:
Ajánlott munkaidő (óra) naponta*
200 m2 ................................... 3,5 óra
400 m2 ...................................... 7 óra
600 m2 .................................... 10 óra
800 m2 ................................. 13,5 óra
1000 m2 .................................. 16 óra
* A ténylegesen szükséges idő a fű fajtájától,
a növekedési feltételektől, a páratartalomtól
és a gyepfelület egyenletességétől függezekbe az időkbe gondolom bele van(nak) számolva a közbenső töltés(ek) is.
Szerintem ezt az akciós árat bőven megéri, én 150-ért vettem májusban.
Most egy gond van csak, hogy vége a szezonnak, így nem fog dolgozni az alatt a 90 nap "próbaidő" alatt, amíg minden további indoklás nélkül visszavihető a Lidlbe minden nonfood termék, és az árát visszaadják.
Én is úgy vettem, hogy ha nem válik be, visszaviszem, de bevált.A térköves részen simán átmegy, ha csak 1-2 centi a szintkülönbség a térkő és a fű között. Addig a levegőt nyírja. Viszont ez határoló vezetékes robot, tehát a lefektetett körvezetéken belül tud mozogni. Ha a térkövet minden oldalról fű határolja, akkor nincs telepítési gond, de ha nem minden oldalról fű veszi körül, akkor valahol a vezetéknek is keresztül kell menni a térkövön, ott macerásabb a határoló vezeték lefektetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan Philips PSG2000/20 vasaló gőzállomás - 2 év magyar bolti garival! -
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi