- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Pont mint előttem írta kolléga, nyomon követhető, de sok értelme nincsen. Nem akad el gyakran, de előfordul, azt meg távban nem tudod megoldani. Mindennapos használatra úgy, hogy 1-2 hétig magára hagyod, lehet nem ez a legjobb. Nyilván tükörsima gyepen semmi akadállyal még ezzel is vállalható, de ez a ritkább eset. Esőnél nekem úgy menekült vissza a helyére, hogy csak na👏 Félig fedett helyen van egy bokor takarásában, eddig nem ázott be.
-
WiZARD
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Azért nagy csodát ne várj a távoli eléréstől.
Ha nincs gond, akkor anélkül is teszi a dolgát, ha meg bármi közbejön akkor úgyse tudsz mit tenni vele távolról. Annyit ad hogy látod megy/nem megy és lehet bosszankodni ha nem megy. Távoli elérés nélkül pedig nem lesz 1-2 heted mérgelődni azon hogy miért nem megy, mert csak akkor szembesülsz vele amikor odamész
(nekem nagyon elvette a kedvem a lidl robottól, hogy első esőnél beázott, nem volt kedvem garis témához, nem bíztam benne hogy cserélt darab örökké tart, inkább visszavittem)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest