Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
A rain delay bekapcsolható, illetve beállítható, hogy mennyi legyen az időtartama. Beállítás esetén, ha az eső szenzor vizes lesz, akkor hazamegy, és onnantól, hogy megszáradt a szenzor, a beállított időt még pihenéssel tölti. Nekem tető alatt van, így mindig elindul, ha időzítve van, ha éppen esik, akkor ahogy megérzi az esőt, haza indul. Az ilyen kora tavaszi össze vissza időkben nehéz automatikusan jó beállítást találni, ez később jobban fog működni. Engem pl. most azzal szivat, hogy mindig a 2-es zóna jönne, amikor beüt az eső
. Ez tavaly is így volt, de el fog múlni, és onnantól szépen csinálja a dolgát. -
Leon77
őstag
Szívesen megnézem neked, de a gép nekem még téli álmát alussza, mert a kert éppen lövészárkokkal van tele az öntöző rendszer telepítése miatt, így várhatóan csak 2 hét múlva kezdi meg a munkát . Én csak az első kerekeket szedtem ki, meg a késeket, azok hajlamosak megszorulni a kosz miatt. A kés alatti műanyag alatt viszont jó sok apró száraz fűdarab gyűlik össze, azt időnként légspray-el, vagy kompresszorral kifújom.
Az eső témához: én úgy szoktam, hogy ha esik, kitörlöm a naptárból az aznapi munkát applikáción keresztül és kész. Ha meg napközben ered el, akkor hazamegy úgyis. Illetve persze ugyanúgy nem engedem el, ha egész éjjel esett és várhatóan aznap nem szárad fel a fű. Reggel kávé közben ránézek az időjárás jelentésre. Nagyjából ennyi.
Nálam most mindent újra fog tanulni. Illetve ha már indego s +500. van benne egy idegesítő bug. Amikor beüzemeltem, akkor jó ötletnek tartottam, hogy minden induláskor csináljon egy szegélynyírást. Csak aztán, mivel volt nap, hogy két ciklus is indult szépen kijárta a füvet egy sávban. És ezt nem lehet visszavonni, mert az app kiáll hibával, a gép menüjében meg nincs is ilyen. lehet a télen ezt orvosolták nem tudom, de mivel az én kertem most teljesen máshogy fog kinézni, plusz a vezetékek is máshol lesznek, meg a robi is új helyet kap, ezért csinálok egy gyári beállítások visszaállítását és utána újraprogramozáskor remélem megint választhatok szegélynyírás opciót és ott a soha lesz a megoldás. Szerintem nyírás közben, ha ügyesen van a kábel letéve simán megoldja a szegélyt is, de nem járja ki. De ez majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Himiway Zebra (Step Thru) elektromos fatbike
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL 11L 2 tartályos Air Fryer
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Ez tavaly is így volt, de el fog múlni, és onnantól szépen csinálja a dolgát.