Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Én tavaly üzemeltem be (idén még pihen, mert tereprendezés van) és kellett kábé egy hét, hogy egyforma legyen a fű mindenhol, de utána nagyjából őszig mindig ugyanolyan volt a fű és én nagyon bírtam. Nálam mindennap ment (esőt kivéve persze) méghozzá egész nap reggel 8-től este 5-ig. Hétvégén is, amikor nem voltam kint az udvaron. Nem kellett babusgatni, havonta egyszer kitisztítottam és ennyi, nyár felénél meg megfordítottam a késeket. (amit egy kis köszörűvel simán meg lehet párszor élezni).
Azt gondolom, hogy az a cél, hogy ne kelljen vele foglalkozni, illetve ugye minimálisat. Lehet, hogy neked is megcsinálja a kertet egy hét alatt homogénre és utána olyan is marad, mert azt az 1-2 mm difit nem fogod észre venni azon a területen, ahová csak később jut el.
-
tannoyfan
tag
válasz
_Dumber_
üzenetére
A lényeg valahol a folytonos működésben van, nem elvárás, hogy a szűz területre engedve egy nap alatt biliárd asztalt varázsoljon a robot. Ha éppen nagyon nő a fű, nekem is szerda környékén kezd homogénné válni a felület, amennyiben hétvégén szabin van. Ez vállalható kompromisszum, sokkal jobb, mint gondolkodni, hová is tegyem a több köbméter nyesedéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő