Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbtamas
újonc
Sziasztok!
Van egy Landroid M700-as robotom. Van egy kis műszaki (azt hiszem informatikai) problémám vele, ha tudtok, légyszíves segítsetek.Maga a robot kifogástalanul működik, kézi vezérléssel mindent tud, amit kell. Mindent tudtam vezérelni a telefonos appal, teljesen jól működött minden.
Aztán észrevettem, hogy nagyon lelassult a kommunikáció a robottal, hosszú lett a várakozási idő a parancs kiadása után. Olyan, mint ha a telefonon az alkalmazás lefagyott volna, ki sem lehetett lépni belőle.Azóta minden adat, ami a géptől jön, az látható (éppen mit csinál, töltési állapot, minden). Viszont ha én akarok valamit vele, pl. a naptárát állítani, valami módosítást elmenteni, akkor ezt az üzenetet kapom:
Progi újra telepítve, robot újraindítva, minden alapba állítva (kivéve a gép regisztrációját, azt nem csináltam meg újra)
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest