- Garmin topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym147
üzenetére
az érdekelne engem is, hogy mikor ajánlott és, hogy mennyit járatni naponta...
nekem eredetileg napi 1 órát ment + töltés (2Ah-s akku kb 1 órás nyírást bír...) de kevés volt akkor lett napi 3 óra, hogy közben tudjon feltöltődni és újra indulni... most visszavettem, hogy egyik nap 1 óra másnap 3 óra így jónak tűnik.
mivel nem tetszik a tapsott random gyep amit hagy így én este 6-9 között járatom
a szomszédok örömére - bár nagyon csendes, így egyelőre nincs bajuk vele - így reggel már szép a gyep.A fű mellett van néhol kavics amire felvezetem de onnan néha valahogy maga alá kavar 1-1 kavicsot ami szét is cseszi a kést
...
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a szomszédok örömére - bár nagyon csendes, így egyelőre nincs bajuk vele - így reggel már szép a gyep.
...