- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Igen, itt is fontos a ram.
De pillanatnyilag úgy néz ki a dolog, hogy nem tudsz annyi programot futtatni, amit a 2gb ram nem tudna ellátni a processzor rovására.
Nyilván nem teljesen igaz, ha speciális szoftvereket használsz, mint amit le is írtál.
Ám az A80 és az RK3288 azért drága, mert a GPU erősebb bennük mint a mali 450-es.
Viszont neked pont nem ez kell.
Így nincs más hátra mint előre....
Webshop, megrendelsz egy TM8s készüléket, és van rá 14 napod, hogy kipróbáld
Lesz rá romom, azt majd érdemes rárakni. -
Lifeforce
őstag
TM8s?
Figyelj... ez nem PC, hogy versenyezz velük.
Mi a nyavajának 4GB ram?
Ki tudod használni? (nem)
Gyorsabb? (nem, csak a GPU, amit szintén nem tudsz még kihasználni)
Akkor minek?
Ez pont olyan mint a 4K-s TV...
Jó jó... megtehetem, megveszem...
És?
Tudsz rajta 4K adást nézni?
Nem.. akkor meg minek? -
Lifeforce
őstag
Kb 3 hét.
Tudok hozni akár 1db-ot is, árat nem tudok így előre.
Szólok amikor rendelek, és akkor megírom neked.
Ám én nem értek veled egyet.
Egy dolog hogy nem használod a digitális audio kimenetet, ettől még benne kellene lennie, illetve jól kellene működnie.
Magyarán olyanért adsz ki sok pénzt, amit másik eszköz fele ennyiért tud.
Nekem mindegy mire költöd, te pénzed, ez csak egy jó tanács. -
Lifeforce
őstag
Az, hogy az RK3188T miatt, majd az RK3288 bukdácsolása miatt, a digitális hangtovábbítás és kódolás hiánya miatt, senkinek nincs bizodalma az RK processzorokkal megáldott készülékekben.
Nem csak itt, hanem külföldön is ha megnézel egy s802 fórumot, naponta több hozzászólás érkezik, mint az RK modelek topikjaiban 1 hét alatt.
Ha csak azt nézed, hogy az M805 is képes legalább szoftveresen kódolni az 5.1-et, a képe minősége pedig csúnyán odaveri az RK modellek lépminőségét. Pedig egy mezei belépőszint. -
Lifeforce
őstag
Az a fene nagy helyzet, hogy a Nagrace hasonló mint a Tronsmart (ismertségben).
Van rajta (elvileg fizikai kikapcsoló gomb, vajon áramtalanít is?).
Nem rossz egyébként.
Viszont addig ragaszkodnak az androidhoz, amíg itt is teret fog hódítani az x86 (minix már dolgozik ezen, ki is szemeltem).
Ennek valami egyezség szaga van
Pedig ha RK illetve a Mali kidobná a forráskódot, csúnyán haza vágná az x86-os piacot.
Legalább is az irodai és multimédiás szegmenset biztosan. -
Lifeforce
őstag
Azt írtam, hogy bár lekapcsoltam, de ha ennek a tudatában valakinek még is kell, szívesen hozok belőle (ugyan úgy az áramos bolton keresztül), de nem teszem ki az oldalra. (most nem megrendelhető státuszban van)
Akkor lesz elérhető, amint megbízható, és legalább hardveresen tudja azt amit kell, ha még a szoftver nem is fejlődött hozzá. -
Lifeforce
őstag
Pénteken kaptam a hírt, hogy az új verziók forgalomba kerültek.
Viszont a firmware még mindig nagyon kezdetleges és liszensz mentes, és a következő hibákkal küzd:- Nincs valós 4K csak felskálázott
- A lan és a Wifi sebessége nagyon halovány (LAN: le 30mbps körüli, fel 1-5mbps)
- Csak PCM2.0 hangra képes minden kimenetenSajnos ez a Riko készülékére is vonatkozik, a Tronsmart R28-ról még mindig nincs érdemi információ
-
Lifeforce
őstag
Elnézést kérek, csak a HDMI verzót rosszul írtam, tehát 1.2-es HDMI van benne. (4K-hoz 1.4 kell)
Optikain sincs pillanatnyilag semmi, bár az utolsó napokban nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban.
Egy biztos... ha a gyártó lebeszél a forgalmazásáról, illetve várakozásra kér, akkor szerintem nem egy kis gondról beszélünk.
Mindegy, hogy RK3188 vagy RK3288, ezeknek a gépeknek az ereje már rég elérte azt a szintet, hogy tökéletesen menjenek a FullHD filmek, ám nem ezen múlik.
Tehát visszatérve a lényegre, a gép sztereó jelet képes továbbítani, sem AC3 sem Dolby (süket a készülék minden kimeneten), a 24p-t pedig egyelőre felejtsd is el rajta.
Szerintem nincs az az őrült aki időt pazarolna egy félre tervezett készülékre, és teszi ezt úgy, hogy tudja, megkezdődött a PCB -k újratervezése...
Ezért sem nyitottunk nekik még témát, mert csúnyán meg fürdik vele aki most megveszi.
Ráadásul aki itthon ezt elkezdi forgalmazni, az rá is pacsál, mert a készülék dobozán fel vannak tüntetve, hogy a készüléknek mit kellene tudnia, és nem tudja....
Természetesen azért van remény, mert nem csak az alaplap verziók fognak változni karácsonyig, de vannak egyedileg tervezett készülékek is (Tronsmart), amiről pillanatnyilag nincs kézzel fogható információm. -
Lifeforce
őstag
Csak, hogy tisztán láss, és ne tévesszük meg az embereket...
Maga a GPU képes a 4K-ra, ám gyártás technologiai probléma miatt, 2.0-ás HDMI-vel szerelték.
A ma kapható készülékek nem, hogy 4K-t, de sem AC3-at, 5.1-et, Dolbyt, sem 3D-t nem tudnak! Ezért állítottam le az itthoni forgalmazást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Mac mini (2023 with M2)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest