Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. 23 év házasságom ment tönkre... Kijöttem külföldre dolgozni, hogy jobb legyen a családomnak, de ráment a családom, elvesztettem őket. Én hiába voltam hűséges a volt páromhoz, hiába szeretem még most is rettentően 23 év után is, nála ez teljesen elmúlt, egyáltalán nem érez irántam semmit. Semmi nem volt köztünk már jó ideje...Sajnos én ugyan nem kellettem neki, de más igen.. Ez már csak hab volt a tortán, egyébként is besűrűsödtek hosszú évek alatt a problémáim, kb. 13 éve teljesen motiválatlan vagyok, nem érdekel semmi. Egy filmet nem tudok megnézni, könyvet olvasni, semmi. Olyan, mintha belülről teljesen kiégtem volna. 3 hete történt, hogy volt párom közölte velem (a névnapomon konkrétan) hogy lépjek túl ezen az egészen, mert vége. Teljesen rottyon vagyok, a múlt héten kedden volt egy iszonyat mély pontom, amikor azt hittem, hogy nem érem meg a másnapot. Hiába próbálnék racionálisan gondolkdni, de amikor érzelmek - ráadásul ilyen erősek - befolyásolják az egyént, egyszerűen nem tud racionálisan gondolkodni, tenni ellene. Hiába tudom, hogy mit kellene tennem, nem tudom megtenni. Ne gondoljak rá - jönnek a tanácsok. Köszi. Amikor minden pillanatban rá gondolsz, meg arra, hogy mit rontottál el, miben hibáztál, mit kellett volna máshogy tenni. Még akkor is, ha tudod, hogynem tudsz rajta változtani. Szívesen visszatekerném az idő kerekét, de nem tudom. Elvesztettem mindent, és most itt állok a padlón, kezdhetem, kezdhetném nulláról az életem. Egyrészt ehhez már sajnos túl kevésnek érzem az időt, ami még a rendelkezésemre áll, másrészt nem is érzem magamban az erőt, az akaratot, hogy egyáltalán megtegyem. Pedig tudom, hogy csak egy másik kapcsolat tudna kiemelni ebből a gödörből, de hogyan kezdjek el egy másik kapcsolatot, ha még szeretem őt - ennyi év után is. Szörnyű érzések kavarognak bennem.