Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Én 15 éve szedek szorongásra Frontint. Adagolása 3x1 0.5mg. Életeseményektől függően csökkentem, vagy emelem a dózist 1 esetleg 2 szemmel, de a nagy átlag az 3 szem naponta.
Nekem az antidepi tabik semmit sem használtak a szorongásomra. Pedig szedtem seroxat, seropram, aurorix, zoloft, efectin, cipralex tabikat is, de egy hónap után sem éreztem semmit, csak azt, hogy ha a Frontinnal leállok, jön az egész napos szorongás, ami persze ok nélküli.Nekem az az álláspontom, hogy egy mentális betegség az ugyanolyan, mint egy testi. Kezelni kell, és kész.
A cukorbeteg sem hagyja abba az inzulinját, mert rosszabbul lenne. Nincs különbség.
Ha szorongós vagy, akkor az is maradsz, meg lehet próbálni együtt élni vele, de többnyire ez nem szokott sikerülni. Jön a házi patika, azaz a nikotin és az alkohol, amik szintén addiktívak.
Akkor inkább legyen gyógyszer.És miért szoknék le róla ha segít? Igen, függő vagyok, ez tény, de beteg is. Az inzulint is egy életen át szúrja a cukros, nem?
Az élet minősége a fontos, ezért aki tényleg beteg, az szedje a gyógyszerét, ami ugyan meg nem gyógyítja, de egy sokkalta élhetőbb életet eredményez.
Mindenkit üdvözlök és jó egészséget kívánok Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest