- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Most már mükszik, de 3DMarkban még mindig van szemetelés, viszont Battlefieldban nincs???
-
levy1983
aktív tag
Kipróbáltam, a www.ocfaq.com/softmod/ oldalról töltöttem le ilyen filet, és a windows/system32/drivers-ban felül is írtam csökkentett módban, de semmi hatása...
-
levy1983
aktív tag
Amúgy kösz a segítséget, most nézem....
-
levy1983
aktív tag
igen, próbáltam omegával, meg rivatunerrel is, és ugyanaz. Olyan lehetséges, hogy nem minden játékban csinálja ezt, vagy csak én nem vettem észre?
-
levy1983
aktív tag
Hali! Szeretném, ha újra segítenétek: Bekapcsoltam a +4 pipét, de sajna azt kellet tapasztalnom, hogy bemocskol, van 2 fekete kis kocka a képernyőn. Valaki mondja meg, hogyan lehetne ezt eltüntetni. Köszi
-
levy1983
aktív tag
Sajna nekem sem megy a dolog, láttam a másik témánál, hogy valakir omega drivert használt? Ismeri ezt valaki? Tudja hogyan kell megnyitni a 4 pipét?
-
levy1983
aktív tag
Ok, találtam egy fasza oldalt, mindjárt tesztelem, amúgy köszi a segítséget.
http://www.ocfaq.com/softmod/ -
levy1983
aktív tag
Találtam egy olyat, hogy SoftR9x00 w2k, és egy SoftR9x00 w9x, és elíndítottam ez első filet, de egy ati2mtag.sys filet kér, olyat hol találok?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon gagyi kérdésem:
Tegnaptól átálltam az Ati-sok oldalára egy Sapphire 128Mb-os kártyával, ami 9700-as NYÁK-on van. Mit kell állítani a Rivatunerben, hogy be legyen kapcsolva a másik 4 Pipe is. Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest