- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nekekm 6600 GT-m vam. Azt nem lehet a 6800 ''irányába'' moddolni?
Van egy ''NV25AALines könyvtár, amiben szerepel egy ''NV25AALines w2k.rts'' file. Ez a file jó ilyesmire? -
levy1983
aktív tag
Most már mükszik, de 3DMarkban még mindig van szemetelés, viszont Battlefieldban nincs???
-
levy1983
aktív tag
Kipróbáltam, a www.ocfaq.com/softmod/ oldalról töltöttem le ilyen filet, és a windows/system32/drivers-ban felül is írtam csökkentett módban, de semmi hatása...
-
zetecR
addikt
válasz
Phantom Lord #15 üzenetére
Sőt, még csökkentett mód sem kell...
-
Phantom Lord
aktív tag
Letöltöd az ati2mtag.sys fájlt, csökkentet modban ujrainditod a windozt, és bemásolod a régi helyére. Ilyen egyszerü. Nem kell semmi Omega meg rivatuner
-
levy1983
aktív tag
Amúgy kösz a segítséget, most nézem....
-
levy1983
aktív tag
igen, próbáltam omegával, meg rivatunerrel is, és ugyanaz. Olyan lehetséges, hogy nem minden játékban csinálja ezt, vagy csak én nem vettem észre?
-
engusz
veterán
http://www.driverheaven.net/reviews/sapphire9500/
Talán ez segít... -
existen
tag
milyen pipe??
-
levy1983
aktív tag
Hali! Szeretném, ha újra segítenétek: Bekapcsoltam a +4 pipét, de sajna azt kellet tapasztalnom, hogy bemocskol, van 2 fekete kis kocka a képernyőn. Valaki mondja meg, hogyan lehetne ezt eltüntetni. Köszi
-
levy1983
aktív tag
Sajna nekem sem megy a dolog, láttam a másik témánál, hogy valakir omega drivert használt? Ismeri ezt valaki? Tudja hogyan kell megnyitni a 4 pipét?
-
levy1983
aktív tag
Ok, találtam egy fasza oldalt, mindjárt tesztelem, amúgy köszi a segítséget.
http://www.ocfaq.com/softmod/ -
levy1983
aktív tag
Találtam egy olyat, hogy SoftR9x00 w2k, és egy SoftR9x00 w9x, és elíndítottam ez első filet, de egy ati2mtag.sys filet kér, olyat hol találok?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy nagyon gagyi kérdésem:
Tegnaptól átálltam az Ati-sok oldalára egy Sapphire 128Mb-os kártyával, ami 9700-as NYÁK-on van. Mit kell állítani a Rivatunerben, hogy be legyen kapcsolva a másik 4 Pipe is. Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest