- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
válasz
Cathfaern #1142 üzenetére
És ráadásul ha egy új verziót rakok fel, akkor sem felejt el semmit, az összes beállítás megmarad, beleértve a felhasználóneveket és a jelszavakat is. A fejlesztése meg folyamatos. Én például küldtem egy visszajelzést a Bugzillának, hogy nem tudok a Szoftverbázisról letölteni (permission denied) és lám-lám a következő verzióban már minden tökéletesen működött. (Mellesleg nyomon tudtam követni, hogy ellenőrizték a hiba meglétét, milyen feljegyzéseket küldtek egymásnak+erről küldtek copykat emilben, szóval barátságos az egész :) )
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern #378 üzenetére
szóval mikor írsz egy új üzenetet.
Nekem az új hozzászólásnál(ahol most vagyok) ahova írni kell ott a hátterem fekete(meg ált mindenhol), de itt mégis látom hogy mit írok(barnával ír).
Eddig a legördülő menükben is láttam, pedig ott is fekete volt mindig a hátterem. Most nem látom.
Ja és elöbb hozzá akartam szólni egy másik témához és aszondta hogy nincs jogosultságom.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged