Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hátha ezt inkább olvassa Parci, ide is bemásolom egy már régebbi ötletem a Javítsuk a Prohardvert-ből (#1029), amire azóta sem kaptam semmi visszajelzést tőle:
(Másolás egy-az-egyben)
Amúgy egy javaslat, tegnap jutott eszembe:
Ha a hírekben vagy cikkekben hibát lelünk, beírjuk a kapcsolódó fórumba. Ezért mindig le vagyunk szólva, hogy mailben küldjük már, mert az sem bonyolultabb, stb. De az embernek (magamból kiindulva) gyakran nincs kedve új ablakot nyitni, belépni a freemailre, levelet írni, megkeresni a szerző emailcímét, kijavítgatni benne a (kukac)okat és (pont)okat, majd leírni hogy itt és itt ez meg ez a hiba, majd elküldeni. Épp ezért írunk a fórumba, mert ott 1 klikk, majd beírod hogy pl. ''a muszály-t j-vel kell írni'', és OK.
A megoldás pedig talán az lenne, ha lenne a híreknél és cikkeknél egy ''SMS'' vagy mittudoménmilyen funkció, amire ha rákattintasz (és be vagy logolva -- ha nem vagy akkor belogoltat), küld egy mailt a szerzőnek, hogy ''ezzel és ezzel a hírrel/cikkel kapcsolatban [XY user] ezt szeretné jelezni: [szöveg]''. Ezt szerintem bárki megtenné, mert ugyanúgy egy klikk, egy pár szó és egy OK: semmivel sem bonyolultabb mint a fórumba írni, ellentétben a mail-lel.
Bocs hogy végig vastagított volt, de ki kell valahogy tűnnie a lényegnek a többi közül; elvégre ez a topik javaslatokról szól, vagymi :) -
Panther
HÁZIGAZDA
BUG!! :)
A ''Világok harca'' cikk alatt azt írja hogy ''(Eddig 322 hozzászólás érkezett)'', közben még csak #321-nél járunk. (Így hát ez nem lehet moderáció miatt.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Azt mondja meg nekem valaki hogy az ''Aktuális téma'' lenyíló menü a fórum tetején mire jó? :F Eddig sem értettem, most sem...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem lehet regisztrálni sem
''[# RI/OS R3] Valamilyen kötelező adat hiányzik/nincs megadva... '' -
Panther
HÁZIGAZDA
Ehh.... nem jön össze. De ez végülis jó, mert nincs bug :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
BugTeszt!! :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=20334[/L] témában pl. #48-nál TheVeryGuest neve és a (tag) titulus közt miért van kihagyva egy sor? :)
(A hiba bLaCkDoGoNe-nál is fenn áll) -
Panther
HÁZIGAZDA
Az új motorral az a baj, hogy nem működnek miatta a fórumban ezerszámra fellehető ilyen típusú linkek: [L]http://prohardver.hu/ph_uzenetek.php?from=1[L]
-
Panther
HÁZIGAZDA
De tessék itt is egy bug a most javított tag-modulban: az e-mail cím. Nem tudom most is spam-mentes-e, de a link rossz.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest