- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
róland
veterán
Végleges lett a RI/OS R3? Úgy látom már egyre kevesebb a reakció a felvetett kérésekre.
-
róland
veterán
PARCI!!!
Dobj össze egy sima html oldalt a cikkekből és csinálj hozzá külön elérést. Ezt meg tudnám nézni akár wapon is. Legalább addig, amíg el nem készüól a PH! wapra optimalizált változata. (Sajnos addig fizetni kell érte és még csak nem is a mobilszolgáltatónak.)
Kösz! :) -
róland
veterán
PARCI!!!
Ugyan találtam megoldást arra, hogy websitokat - elsősorban persze a PH!-t - megnézzem wapon, de nem igazán jött be. (Főleg a PH! miatt!)
Legalább valami olyan megoldást csinálhatnál, hogy a főoldal híreit egy normális html oöldalra kipakolja a rendszer, sajnos a keretekkel nem tud megbírkózni a WebTapScooter. -
róland
veterán
PARCI!!!
Wap elérés van-e a terveidben. Szívesen olvasnám utazás közben is a PH! cikkeket, de olyankor csak mobiltelefon van nálam. -
róland
veterán
PARCI!!!
Tudom, hogy ez nem a teszthez kapcsolódik szorosan, de mi lenne ha legalább a hírekből lenne wap-oldal is, esetleg a keresővel kiegészítve? -
róland
veterán
Na jó. Próbáltam követni ennek a topicnak a hozzászólásait, de egy kihagyott hétvége után annyira felduzzadt, hogy nincs már kedvem annyit elolvasni. Ráadásul a hozzászólások fele már nem is aktuális.
Tehát ha kérhetlek, akkor segítenél legalább abban, hogy melyik hozzászólást olvassam el.
A problémám az volt, hogy régen az adatoknál meg lehetett adni, hogy mennyi hozzászólás jelenjen meg alapban. Den reagált a cooki-kkal kapcsolatban egy megoldási lehetőséget felvetve, de ez nem jó. Nem otthonról netezek, legtöbbször egy netkávézóból, de több más hely is szóba jöhet. Szükségem lenne rá, hogy a rendszer megjegyezze, amit beállítottam. Ha dolgozol a problémámon, akkor türelmesen várok a megoldásra.
Amúgy tetszik az új megoldás is, de a kettő kombinációja lenne szerintem a nyerő.
Előre is kösz! :) -
róland
veterán
Az alábbi topicban két 58-as hozzászólás van:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=21874&start=#msg65[/L] -
róland
veterán
PARCI!!!
Még mindig hiányzik, hogy az adataimnál megadhassam, hány hozzászólást és milyen irányban mutasson alapértelmezettként a rendszer. Régen működött ez a szolgáltatás. -
róland
veterán
PARCI!!!!!
Miért lassú ennyire? Ez eddig nem volt szokása. -
róland
veterán
De legalább az működhetene, hogy az adatoknál meg lehessen adni, hogy hány hozzászólás jelenjen meg és milyen irányból kezdeje megjeleníteni az R3. Ez biztos, hogy volt az R2-ben.
Ezen felül maradhatna a témáknál az irány és a hozzászólászám váltás lehetősége. -
róland
veterán
Parci!
Még mindig hiányzik, hogy az összes hozzászólást egyszerre megjeleníthessem egy témánál. Kevés ez a 300-as határ és utána egy ugrás a következő 300-hoz.
Legalább 1000 hozzászólás legyen a felső határ, ha már nem lehet végtelen! -
róland
veterán
Parci!
Miért csak a fórumnál lehet témát váltani, azzal, ha újra megnyitom azt, amelyikben épp vagyok? Régen lehetett a témánál (most: ''Aktuális téma'') váltani, úgy, hogy az adott fórum összes témája megjelenjen és onnan választhassunk. -
róland
veterán
Hiányzik, a korábban megszokott felhasználónév, ha be vagyok jelentkezve.
-
róland
veterán
Én már nagyon várom az R4-et. Akkor Parci végre kihagyhat egy számot és egy szóközt az aláírásából:
''RI/OS R4EVER!'' :))
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged