Aktív témák
-
válasz
Warlock_42 #1093 üzenetére
Köszi, javítottam.
-
Ilyesmire itt nincs szükség :P, inkább olyan értelemben lesz ''komoly'', hogy minden nyavajára lehet majd paraméterezni és keresni.
(Pl: alaplap hírek január és április között, ahol parci a szerző, és a hír szövege tartalmazza az intel, amd és via szavakat, találatok szerint csökkenve rendezve) -
Ebben a topikban 119x szerepel a ''már'' szó (mikor lesz már kereső, Parci?!? :D
-
Uraim, ettől RI/OS R3 a mostani motor... jelentem, működik a kereső, mind hírekben, mind cikkeknél, mind topikcímekben és mind topikon belüli üzenetekben. Megy a lapozgatás is, mindenki az egyéni beállításait használhatja a találatok sorrendjére és a blokkok méretére.
Biztos bugos lesz, de ha nem, akkor az elmúlt 15 perc kellett ahhoz, hogy a lapozást teljesen standard módon megcsináljam ;] -
Megy a fórum kereső, sőt, lehet már egy témán belül is keresni! A fenti kereső ablak automatikusan alkalmazkodik ahhoz, hogy hol vagy, tehát pl témán belül keresni úgy tudsz, hogy bemész az adott témába... :P.
Ami még NEM megy: ha több oldalnyi találatot kapsz, akkor a lapozás. Igyexem ezt is gyorsan megcsinálni. -
Nah, most értem haza 1 hét nyaralásból, szori a kihagyásért, már nyomom is a fejlesztői padot... :P.
-
Bocs, én voltam, ne írjátok be a hibaüzit, most már jó...
-
válasz
CsendPenge #881 üzenetére
Nesze :P. Oldalcímbe egyelőre nem ment, az szintén globális szabályozás alatt áll, de az input ablaknál már látszik.
-
Szétszedtem a szakmai témákat és a nem-szakmai témákat, ergo a Fáradt Gőz és az Adok-Veszek is a lenti blokkban keresendő eztán...
-
Errorokat kipucoltam a törölt és nemlétező témák esetére...
-
Megy a nyomtatóbarát verzió a híreknél és a cikkeknél.
-
Picit jáccottam a rangokkal, a ''godlike!'' megszűnt, a PH! addikt picit lejjebb ment, valamint jött egy pár új (PH! kedvence fölé).
Hamarosan kódolok majd egy olyan feature-t is, amivel a moderátorok tudnak hozzászólásszámot törölni -- a fórum-retorzió egyik enyhe formája lehet a jövőben... (azon egyszerű elv alapján, hogy akinek számít a rang és épp ezért egy csomó zöldséget ír be kilóra, pont remekül büntethető így... persze, ha utána nekiáll újratermelni, akkor még rosszabb lesz, de arra ott a user ban) -
Jah. Nekem amúgy a Mozilla tűnik a legszabványosabbnak, az Opera néha igen érdekes (bár fejlődik), az Expi meg igazából elég jó, mert a szabványon felül tud még egy csomó mást is.
Az a nehéz, hogy az ember időnként nem szabványosan csinál meg valamit, amit az Expi megkajál, aztán lehet döbbeni Mozilla és Opera alatt. Megtanultam, de rögtön Mozilla alatt érdemes fejleszteni, sok időt spórol meg magának az ember.. -
Feladom az idióta Operával való szenvedést. :(((
DIV, SPAN, TABLE tageknél az align=center, style=''text-align: center'', stb semmilyen kombinációja nem tetszik neki.
Az sem, hogy <table width=100%><tr><td align=center> -rel nyitom az egész oldalt. Egyszerűen, ha ő úgy ítéli meg, hogy nem kell kitöltenie az egész oldalt, mert ténylegesen nincs mivel, leszarja, hogy width=100%-ot adok meg, vagy bármi.
Marad balra zárva, ha rajtam múlik. Szori. -
Most már lehet regisztrálni. Szori, elnéztem vmit...
-
-
-
Aktív témák, emailcímek peccselve.
-
Egyébként tudom, hogy már marhára elegetek van a bétázásból, de ez az engine egy álom. A szerver terhelése a felére esett vissza úgy, hogy SOKKAL strukturáltabb az egész, pazarlóbb a lekérések számával. Minden a helyére került, minden egy helyen, egyszer, egységes keretek közt van megvalósítva, könnyen patchelhető, könnyen portolható, konfigurálható.
Egy PROHARDVER! bonyolultságú site-ot teljes adminnal fél nap alatt be lehet élesíteni vele.
Szóval én ismerem a kódot, és tudom, hogy miért jó, pár héten belül ez remélhetőleg kívülről is meglátszik majd. Mondjuk a fórum-SQL errorok pl megszűntek, és gyorsult a fórum. -
onLoad is megy már az Új Téma és Új Hozzászólás input ablakoknál, -1 klikk...
-
Most jó elvileg minden, a designt kell picit pofozni (csúszás bal oldalon). Az előzőért szori, épp most állítottam át egy nagyobb részt...
-
Bocs az előbbiért... (én voltam)
-
Hétvégén, de lehet, hogy már holnap újabb teszt-időszak lesz, biztos találkoztok majd pár errorral, ne ijedjetek meg. Akkora hajtás, mint múlt hétvégén többet nem lesz, most csak sorban pakolok fel dolgokat...
-
Lesznek topikcímek...
Tehát most ''hibátlanul'' megy a cucc, csak hiányzik pár feature? -
Feature volt, de mostantól bug lenne, ha képződne magától...
Más: most értem vissza, a nagy kérdés: a délutáni fatal fórumerror előjött bárkinek azóta? Azért kérdem, mert elírtam valamit és azért volt, viszont mielőtt elmentem, kijavítottam, mégis pár ember utána írta, hogy nem OK. Lehet, hogy cache-ből jött nekik, és semmi gond, ha viszont valaki mondjuk 13:30 után kapott, akkor az (nagy) baj...
Tehát, kora du óta találkozott-e vele valaki, és ha igen, mit csinált? -
Most jó, cserébe kaptatok ''eredeti hír'' és ''eredeti cikk'' linkeket... :P
-
Opera 7.11, Mozilla 1.3 és Explorer 6 alatt teszteltük az oldalt, ezek alatt elvileg jó. Egyelőre most nem túrom tovább a kinézetet, inkább a keresés és egyéb feature-ök jönnek, de idővel megpróbálom bevenni a Konqueror, Amiga és egyéb várakat is...
-
-
Nah, hírek/cikkek végére is visszakerültek a fórum hozzászólások, ha be van logolva az olvasó.
-
És tudod, hogy miért? Mert mostantól minden számláló stimmel, régen mást írt ki a drop-down selector (amivel ugrálni lehet a blokkok között), mint ami ténylegesen benne volt.
Most 1-30-ig nézed a hozzászólásokat, és azt is kapod, azaz ez nem a blokkban lévő üzenetek számára vonatkozik (ami törlés esetén módosul), hanem az 1-es számú üzenettől a 30-ig listázza ki.
Ezért nagyon-nagyon régóta nyaggatva vagyok, ez az egyik nagy bugpeccs. A másik a fórum SQL errorok kiűzése, ha minden igaz... -
Nah, most pár dolog picit romlott, viszont teljesen konzisztens a kinézet az IE, Mozilla, Opera trió alól. A picit romlott dolgokat mostantól szép lassan peccselem.
-
Hát gyerekek, úgy néz ki, hogy az Opera (7.11) magasról szarik mint a <TR>, mind a <TD> elemeknek beállított .css háttérre, egyedül a <TABLE> esetében eszi meg..
Ami - ha így van, és nem én bénázok - komolytalan :(. -
Huhúúú, ez az Opera IGEN gázos így :(.
-
Mozilla alól nálam nagyjából OK, kérek megerősítést a többiektől...
-
Most Mozilla alól nézem, a középre igazítást kipeccseltem, egyedül a fontok nem OK-k még, de rajta vagyok... ha a Mozilla ''tökéletes'', megyek tovább Operára...
-
Fórum gyorsmenüt feltettem, a PDAMania.hu linkjei is mennek már a főoldalon.
-
Növekvő sorrend utáni hozzászólás ugrabugra teszt...
-
Tehát: azonos számú hozzászólás-bug: javítani fogom.
Viszont: kérek kezeket, akik KAPTAK fórum-sql errorokat az átállás óta... úgy szeretnék hinni benne, hogy megszűntek :). -
Témaindítás: hozzászólásoknál hozzászólni lehet, témáknál témát indítani, egyelőre. De, lesz vmi link itt is...
Sok feature azért tűnt el átmenetileg, mert az R3-as verzió struktúrája teljesen más, mint az előző motoré, általánosan kezel mindent, ami egyrészt jó, ha már egyszer megcsináltad, másrészt viszont rémálom megcsinálni, nem lehet akármit beszúrni akárhová.
Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged