Aktív témák
-
-
steveetm
őstag
parci, tényleg nem kötözködés, meg fölöslegesn terhelni se akarlak de most néztem és amit írok az </td><td class=level3> és amit linkeltem az a.uzik TD.level3 A.mod {font-size: 10px; color: #CC0000; text-decoration: underline}.
Most nem azt mondom hogy magyarázd el mért mondok hülyeséget, csak vess rá még 1 pillantást esetleg.
text-decoration: none amit én javaslok
Üdv.: steveetm -
neduddki
nagyúr
Hi!
JO munkat az ujhozzzzzzz!!!!
Nalam oldal bg nem barna, kiveve az forum hozzaszollasait. A hozzaszolasok idorendben csokenoek annak ellenere, hogy novekvore vna beallitva! van egy kepernyomentesem, de minthogy ceges gep es isdn ezert laasan ballag az iview tehat ha esetleg mas mar kulodtt akkor nem szenvedek!:-))) w2ksp3opera711
Amugy sebeseggel semmi gond. legalabbis isdn-ne nem tunik fel:-)))
udv
neduddki -
WN31RD
addikt
Nem tudom, bug-e, de zavaróak az alábbiak:
- ''Új hozzászólás, stb.'', csak felül elérhető, pedig általában éppen a lenti, utolsó szöveget nézi az ember, amikor elhatározza, hogy hozzászólna.
- A ''Belépés, stb.'' akkor is megjelenik fent, ha már belépett az ember, és nagyon sok helyet elfoglal fölöslegesen. Mellesleg sok helyet foglal akkor is, ha van oka, hogy ott legyen... talán érdmes lenne kicsit átformálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- SkyShowtime
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged