Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple iPhone 17 - alap
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Nincs vmi patch ehhez a gémhez, amivel kii lehetne használni a két magos procit? Feladatkezelőben néztem, hogy az egyik mag végig közel 100%-on megy, míg a másik nem csinál semmit.
Nagyon komoly ez a játék, csak kb. egy hete megváltam a kormányomtól és minimum 2 hét, mire meg lesz az új!
F1 06-moddal tolom, nem bírtam ki, ki kellett próbálnom joypad-del, de pont olyan így mint amire számítottam: irányíthatatlan! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
F1 06-moddal tolom, nem bírtam ki, ki kellett próbálnom joypad-del, de pont olyan így mint amire számítottam: irányíthatatlan! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)