- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hali!
H Tarifa igénylés mennyi idő alatt fut végig 2025-ben?
Ház vásárlásban nézelődök és voltam egy ingatlant nézni ma. Klíma fűtés van. De nem H tarifára van kötve, hanem valahogy az éjszakai áramra és szünetmentes akkumulátorra van kötve.
Mennyire legális ez? -
Dr.Én
veterán
Igen, ebben igazad van
A jogsi téma az asszonynak nem megy. KRESZ és elsősegély tanfolyam gondnélkül meg volt neki.
A vezetés az nem megy neki. Annyira fél a kormány mögött hogy nem való neki a vezetésAz adósság spirálon mi is sokat agyalunk. Részben ezért se erőltetjük a ház vásárlást teljes gázon. Bizonytalan a jövő. Nem tudni mit hoz a holnap. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Rakunk félre amit csak tudunk a fizuból. -
Dr.Én
veterán
válasz
carl18 #11312 üzenetére
Lenne olyan ház ami teljesen rendben lenne. 45 milla.
Faluról mennénk falura.
Saját házamat meg hiába szeretném eladni 17-18 millióért. Esélytelen sajnos. Minél kevesebb legyen a törlesztő mondjuk
Amit tudok magam is megcsinálok a házon. De egyedül két élet se elég hozzá hogy a végére érjek még meló és házi munka mellett -
Dr.Én
veterán
válasz
carl18 #11307 üzenetére
Hali!
Nekem régi tégla falazatú kb 100 éves paraszt házam van.
Gyerek nincs, nem tervezünk az asszonnyal.
Van 5 kutya
Amit, amire volt saját erőből félre tehető pénz, azt a házra is fordítottam. Át vezetékezés, klíma fűtés, h tarifa. Ablak és ajtó csere.
És sose érek a végére. Tavaly vettem fel személyi hitelt, abból lett még pár apróság megcsinálva.
Szigetelés és padlás szigetelés se lenne rossz. De mindenre saját pénzből nem megy.
Illetve az idei évben arra jutottunk hogy mivel az asszony 50 km-re melózik az otthonról én 22-re. Túl sok idő megy el az utazásra. Volán busz katasztrófa. Vasút nincs. Autó van. De csak neken van jogsi. Inkább a meló helyhez közel vennénk olyan házat, amin ezek már szinte megvannak.
Csak eddig nem jártunk sikerrel
Az én házam rossz helyen található. Nem akarnak fizetni érte annyit hogy legyen kellő ön erő egy lakás hitelhez
Talán majd jövőre.
Ami házakat néztünk az meg szintén magas árban van. -
Dr.Én
veterán
Hali!
Vettem egy elektromos törölköző szárítót. Fel szereltem és a desztvizből mennyit töltsek bele?
A záró kupaktól kb egy cm-re van a víz szint. -
Dr.Én
veterán
Hali!
MVM -hez kerültem át mivel elötte Eon-os voltam.
Diktáltam nekik a július utolsó hetében, de a számla egy csöppet horibilis lett
Pontosabban azon akadtam ki hogy miért 2023.11.27-2024.07.22 között van elszámolás??
H-tarifára és a villanyra és a bojlerse is nagyon sok lett amit ki számláztak.
H-tarifa 45e kb
Villany és bojler 29e ft lett szerintük.
Eddig amit szoktam fizetni a H-tarifára az 13e ft, a villanyra és a bojlerre közösen kb 12e ft. -
Dr.Én
veterán
válasz
Frankie50 #10477 üzenetére
Akkor tényleg nem lesz sok valszeg 12 hónapra le osztva.
Mostani házban klíma fűtés van, havi 11000 Ft körül fizetek rá.
Előtte meg fa tüzelés volt.
Fürdőbe én is tervezek elektromos fűtést. Plusz a bojler nem éjszakai áramra van kötve.
Ariston Velis Evo 120 literes bojler van. Ami teljesen új dolog számomra. Eddig hajdú volt. Mennyit fog enni vajon? -
Dr.Én
veterán
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy egy 75 négyzeméteres házat három gáz konvektorral mennyiből lehet ki fűteni télen?
A házon van 10 cm szigetelés, tégla építésű, ablak ajtó szigetelt. Illetve a szobák felett is van a plusz szigetelés.
Most tervezem meg venni a házat és csak hogy mire számítsak majd -
Dr.Én
veterán
Hali!
Elektromos fűtőpanelok felől szeretnék infót gyűjteni.
Klímákkal fűtőm a házat, első és hátsó szobában. Középen, ahol konyha, spájz, fürdő és előtér található ott hidegebb és párásabb a helyzet mindig. (rendszeres szellőztetés mellett)
Tosot páramentesítő éjszakánként 2,5-3l vizet is összekap a konyhában
Kiegészítő fűtésnek a a fürdőbe betenni egy elektromos törölközőszárító vagy fűtőpanelt mennyire lenne jó megoldás? -
Dr.Én
veterán
válasz
attila199207 #2859 üzenetére
Lehet ebből csak szeptember hónap lesz , mire lesz számla
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest