Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
válasz
Nyugger1 #4611 üzenetére
Én nem szoktam fagyasztani, csak van hozzárendelve egy Transferwise kártya is amin éppen, hogy csak van valami pénzösszeg. Miután befejeztem a vásárlást erre állok át, vagy ha ilyen nincs akkor ott van az amire az ajándék 5 fontok gyűlnek azt is ki lehet jelölni. Lehet, hogy túlzó óvatosság de, az alkalmazásban csak egy kattintás és a biztonság illúzióját kelti bennem
-
Watcher45
tag
válasz
Nyugger1 #4598 üzenetére
Csak kérdezném, hogy a Curve alá csatolt OTP kártyádat elsődleges kártyaként hagytad-e a feltöltést követően is? Én a fizetések után mindig átállítom a Curve app-ban, egy minimális összeget tartalmazó másik kártyát téve meg elsődlegesnek. Elvileg így nem teljesülhetne róla további fizetés.
-
anadroid
senior tag
válasz
Nyugger1 #2027 üzenetére
1. Az SMS-értesítőben benne van az első 4 karaktere, sajnos csonkítja a bank. Ma 21 óráig felhívod a telebankot, akkor meg tudják mondani a teljes kódot. Vagy hétfőn reggel 7 után. Délelőtt 55 percig várakoztatott az Erste, hátha most kevesebben vannak.
2. Írsz a supportnak, a tegnap esti emailemet ma délután válaszolták meg, elküldték benne a teljes kódot (az SMS szövegét bemásoltam, tehát láthatták, hogy nem sumákolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest