- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Igen ez engem is érdekelne. Mert elindítva a revanced manager-t
Szépen ki lehet választani azt az alkalmazást amit szeretnék patchenli DE! Amikor végez nem tud telepíteni mert a másik alkalmazás létezik! Ami a fő problémám a TV-nél, hogy nem lehet azt megcsinálni azt, hogy kilépek a Revanced-ből törlöm az alkalmazást aminek a helyére kellene telepíteni és visszalépek, majd telepítem! A TV-nél azonnal bezár minden alkalmazást és nincs mit kijelölni majd patchelni és telepíteni! Illetve vannak olyan anomáliák amit fentebb is említettek, ha bezárom a revanced alkalmazást mert csak karikázik akkor utána elindul a háttérben! Visszalépve újra karikázik! Ma viszont visszaraktam a régit és a fiók csere-bere után ment rendesen.
Tehát nekem muszáj lesz a TV-hez a "lusta" verzió vagy az összes frissítés kikapcsolását választani.
Én használnám szívesen a többi alkalmazást is de csak a smarttube-on van teljes képernyős videó és ott nincs semmilyen előzmény, de bejelentkezni sem lehet. Így x perc mire ki tudok keresni egy megnézendő videót a ráadásul nagyon nem felhasználó barát(nekem) listából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest