Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
CptAdamica #188 üzenetére
Skacok kb 5 napja játszom a Returnallal. Tegnap este meglett elsőre a második boss, valami brutális sok hpm, lvl 15 fegyó, 2* újraélesztés, magas védelemmel eljutottam hajnal 3-ra a harmadik bosshoz, de természetesen az utolsó fázisban így is elpatkoltam. Ez a run 4.5 óra volt. Lesz ebben a játékban valami save point? Engedjem el a térkép teljes felfedezését? Olvasom itt, hogy valaki 28 perc alatt ledarálja az első 3 biomot. Nem értem azt, hogy? Ha nem fedezek fel mindent akkor alig lesz hpm, pénzem, artifakom nem? Mert az oké, hogy a profecyt könnyű felhúzni, de a többi is lényeges, nem? Mit nézek félre? Mondjuk a hookot most szereztem meg lehet azzal gyorsabb lesz a tápolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest