- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Azért a Dimensity 1100 erősebb annál, de vegyük egálnak a jobb Snapdragon támogatás miatt. Mindenesetre pont ez volt az első gondolat, igaz én a PS2 emu miatt Snapi 7+ gen 2-t mondtam volna minimum, ha meg annyira emuláltor, akkor egy Winlator vagy bármelyik Switch emulátor se esik ki, amelyeknél ez elvérezne. Mellé egy X2S kontroller vagy amelyik épp bejön szintén a 15-20e-es árán teli áron is és le van tudva. Kb ez lesz igazából a felár. És van egy korrekt mai középkategóriás telód emellett annak minden előnyével.
Szerintem ez tudásra nem korrekt "mindenesenek", rosszul van pozícionálva ennyiért és támogatásra se egy életbiztosítás. Alap retrózásra meg ott van RG35XX-tól Miyoo Mini plus-ig 15e körül és a 80%-át lefedi arra, amire kell.
Amúgy szerencsére annyi minden van, hogy bárki talál az igényeihez jó árú megoldást, akár több eszközzel karöltve is és nem fogja a földhöz vágni(#2) DaemonX: egy RG40XXV tesztet a népnek!
-
DaemonX
aktív tag
Nekem is volt egy hasonló konklúzióm a cikkben, hogy sok felhasználó számára ez talán nem lesz egy érdemi alternatíva (csak azoknak, akik valóban egy dedikált és kompakt eszközre vágynak). Nagyon jó kütyü, csak egyszerűen ebben az ársávban olyan nagy a verseny telefonok terén, hogy nehéz egy Android konzolnak labdába rúgni. Arról nem is beszélve, hogy mobilja amúgy is van mindenkinek. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez nagyon régiófüggő, mert azt hiszem USA-beli szemmel a Retroid körökkel jobb vételnek számít, mint a hasonló árazású telefonok (plusz kontroller). Lesz még teszt a képeken lévő Anbernic konzolról is. A kapcsán viszont azt érzem, hogy annak több létjogosultsága lesz/van a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest