- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
quailstorm #37756 üzenetére
ment pü
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sikerült megoldanom.
Az innen leszedett legfrissebb RM-343-as firmware mappáját átneveztem RM-420-ra és feltoltam Phoenix-el. Érdekes, hogy amit korábban leszedtem azzal nem működött így.
Ha valakinek szüksége van erről az oldalról firmwarre, szóljon, még van kb. 13 letöltésem még 23 órán át. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Dzsekó #37751 üzenetére
Igen, én is így akartam, mert RM-343-ból van olyan verzióm, amiben magyar nyelv is van. Viszont eddig csak RM_420-at engedett felrakni a Phoenix, abból is két fajtát, de egyikben sincs magyar.
A 343-asra azt mondja, hogy nem kompatibilis az eszköz, vagy szimplán szürkék az update és refurbish gombok. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki Nokia E66 Update-ben?
Phoenix-el csinálnám, de picit elakadtam, mivel a Phoenix és az NSS is RM-420-nak ismeri fel a telót, de a szoftverből *#0000# -al kiolvasva RM-343-at ír ki. Melyiknek kell hinnem?
Ha előbbi, akkor tudna valaki RM-420-at linkelni, ha nem akkor Phoenixxel hogyan tudom ráerőltetni az RM-343-at?
Köszi előre is ha valaki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged