- Apple iPhone 17 - alap
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Gyönyörűűűű
(#4114) meroly Ha még gondolkozol egy E50-es vásárlásán,akkor bátran megveheted.
Nekem kb 2 éve van meg,de eddig semmi bajom nem volt vele,egyszer le nem fagyott.Joy pedig még mindíg kiválóan működik,pedig elég sokat van nyúzva,napi több óra
Egy igazi elegáns letisztult telefon.
Egyedül a C gomb zavaró kicsit.Még mostanában is előfordul,hogy a C helyett a lerakó gombra nyomok rá(#4122) meroly 3650 a király! Soha nem készült mégegy olyan kialakítású telefon.A múltkor nosztalgiából írtam rajta egy kamu SMS-t
-
T_T
csendes tag
Röhögni fogsz. Pont egy ilyenről hallgatok zenét most
Hát nemtom ha nekem ez mind meglenne nem férnék be már a lakásba
Ettől függetlenül elfogadnám szivesenBár én jobb szeretem az olyan telókat amihez még hálózat is van és beis lehet kapcsolni. De azért pár ilyet majd lehet szerzek vmikor. Vagy hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest