Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Én tavaly nyáron váltottam vissza nyomógombos telefonra, E72-re.
Nekem könnyű volt a visszaváltás, mivel közösségi oldalakat nem használok és telefonon tényleges internetezést sem folytatok. Játékok, videók sem számítanak.
Ahogy korábban írtam, csak annyi internetezés szempont nálam, hogy wi-fi kapcsolaton keresztül a levelezésemet kezelni tudjam, ez klasszul működik az E72-esen.
Az elmúlt néhány hónap tapasztalatáról:
- én személy szerint nagyon örülök, hogy visszaváltottam, de hangsúlyozom, nekem nem járt sok lemondással ez
- nekem a kis képernyő nem hátrány, a nyomógombos kezelés viszont egy megváltás.
- mivel más típusú a kijelző, ezért napfényben is jól látható
- megszabadultam a napi 6-700 alkalommal végrehajtott ujjlenyomat letörölgetéstől. (A képernyőt ugyebár nem nyomkodom, a gombokon nem látszik az ujjlenyomat, a hátlapra pedig vettem egy tokot.
)
- az alkalmazások beszerzése okozhat fejtörést.Rengeteg egykori oldal, jelentős mennyiségű tudás nem elérhető. Archivált oldalak segíthetnek valamennyit. Viszont vannak olyan fejlesztők is, aki megtartották az alkalmazásaikat és ingyenessé tették őket.
- ez a telefon, ezek az alkalmazások semmivel nem idegesítenek, semmivel nem zavarnak, semmit nem akarnak rámerőlteti. Megváltás számomra.A privát szféráról ("kikapcsolás" után is tovább sugároznak) azt említsük meg, hogy ez - szerintem - csak akkor megoldható, ha abban a környezetben más mai telefon sincs.
Másik féllel való kommunikáció esetén pedig csak akkor védhetjük a privát dolgokat, ha a másik félnek is ilyen jellegű telefonja van. Egyéb esetben sajnos nem kikerülhető a leskelődés... -
Fancy-boy
addikt
-
KSparrow
őstag
válasz
∂яσнυη
üzenetére
Szia,
Sajnos ez a mai világ lett ilyen, nem a telefonok.
Nyilván, ha lehet, ha adott a technika, megcsinálják, de ha nem lenne rá kereslet, elveszne.
Én 6303-ra gondoltam elsőnek, de tudnod kell, hogy a Nokia headsetek nem mennek az újakkal. Esetleg E72, vagy valami symbian. Esetleg Lumia 8.1 telefonok - 620-625-635 típusaim vannak is - azok már hiába lennének okosak, nem azok, mert nincs semmilyen szerver. És mégis, ha elhasználod, nem megy rá a gatyád
Én mondjuk szeretem az okostelefont, mert ha kell, nálam van a kamera,. a teljes internet, a navigáció, és nem láncként, hanem mint egy köldökzsinór tudok rá tekinteni. És az, hogy mikor nézed meg, leginkább szerintem önuralom kérdése. A Oneplus amúgy tud direkt ilyen zen mode-ot, ami kelapcsol mindent, hogy detoxikáljon.
-
quailstorm
félisten
válasz
∂яσнυη
üzenetére
A Symbian egy bizonyos verziójának core komponensei lettek nyíltak, a gyakorlatban semmire nem mész vele. Bár szerintem te alapból félreérted az egész koncepciót.
Ki fog kopni a hátlap, azt nem napi szétszedésre tervezték.
Akkor javasolok is valamit mondjuk. Nokia C5-00 5MP.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Civilization V
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)