Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
arkades
üzenetére
Nem gondolkodtam.
KSparrow-nak már írtam pm-ben, hogy korábbról S60v3-om és v5 készülékekkel volt tapasztalatom, emiatt nagyobb az érdeklődés ezek iránt.Amit quailstorm írt Matrix klienst azt én is támogatnám vagy Signal-t.
Minimalizmusra próbálok törekedni, úgy hogy az még jelen helyzetemben ne érintsen túlságosan hátrányosan. Szeretnék kevésbé geek, big techtől függő lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó áron vannak, még én is nézegettem a Classic meg Passport-t.