- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
zolikaDB #36671 üzenetére
Nekem meg csak gyűjtői szemmel jelent valamennyit egyáltalán. Az egész cégtől óvakodom, nem szimpatikus a hozzáállásuk a dolgokhoz (lenyúlások, "innováció", marketing, garanciális feltételek, "felhasználóbarát" felület, stb. Nem azzal van a bajom, hogy nem a legerősebb az új termék, de akkor ne adják el (rendszeresen) a 2-3 éves technikát újként, vagy éppen ne az legyen az innováció, hogy valami kimarad. A birka nép meg megveszi, mert drága, státusszimbólum, és mert divat.
Komolyan, ennyi erővel arany foglalatba teszek szárított kutyagumit, lefújom matt feketére meg rózsaszínre, és eladom nyakláncnak,70 ezer forintért, és pár celebbel megpromóztatom. Qtya-Lánc néven forgalmazom, és kíváncsi leszek, hányan veszik, vagy épp teszik kínai e-bayes műanyag bugyiba.
Visszatérve a telefonra: Persze, jó, hogy nincs annyi típus, mint Nokia, BB, vagy SonyE., de azért az se normális, hogy egy több éves modell még használtan is olyan áron megy, mint egy vállalható androidos telefon, szerintem elég gáz. Pláne, hogy van 3-4 év támogatottság, és utána kb. egy zenelejátszó, mert App nincs rá. És a zenéhez is persze legyen Apple, vagy legalább iTunes,...
Már a Win10 folyamatos frissítése is sok nekem kicsit.Ha veszek egy telefont, menjen stabilan. Az előző telefonom családban maradt, (Oneplus One) - a második kezdőoldalon duplán írta ki a mappák neveit. Ez volt az egyetlen jelentkező probléma - 664 óra folyamatos üzem után. Az majdnem négy hét.
Szóval abból a szempontból érdekes ez az egész iPhone-mizéria, hogy milyen port kavart a mobiltelefónia világában, és a tömegpszichológia mennyire nagy befolyásoló erővel rendelkezik a piacon. de ha márkafüggetlen szemmel nézzük, akkor egy nehézkesen, vagy legalábbis mindenképpen kompromisszumok árán használható telefon, Ami abban egyedi, hogy egyformává tette az embereket, legyen az egy cég vezérigazgatója, vagy a lakótelepen késsel szaladgáló self-made gengszter.
Arkades: Az árral csak az a bajom, hogy átverésnek érzem, mert nem éri meg azt a pénzt, amit kiadnak érte. Elhiszem, hogy egyszerű használni, de könyörgöm, én se vagyok hacker, mégis boldogulok egy androiddal. És használtan is olyan ára van, még a 4-4S-eknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest