Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem.
az oké, hogy volt az epoc 1-5-ig, majd a 6-ostól Symbian OS-re nevezik.
De ettől független a szoftverkörnyezet (elfejeltettem, hogy a Symbiannál nem csak egy UI-ról van szó, hanem annál jóval öszetettebb.)
Kb. a 90-es években volt EPOC. Akkor a Nokia elékszítette a saját S60 rendszerét, majd később az S80-at és az S90-et is.
Az EPOC felülete (nem tudom mi a neve) és az S80 illetve S90 kísértetiesen hasonlóak, pedig a Nokia másik két felülete (S40, S60) totálisan eltér.
Csak ez a fura nekem, és ezt kérdeztem, hogy ez pontosan hogy van? -
MurdR
veterán
A ezek összeolvadtak.
"az EPOC kifejlesztése a Psion nevéhez fűződik, a Series 80 és 90 pedig a Nokiáéhoz." - az s80 a symbianhoz fűződik, amiben akkor már benne volt a Psion és a Nokia is, mint alapítók.
Más: van valakinek Motorola Accompli 008-asa? Nyertem" egyet vaterán, de akku sz.r, töltő nincs. (Mondjuk tán a töltő a legkevesebb mert az szerintem vagy a v50esével vagy a v60aséval kompatibilis.)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest