Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Van hirdetéhez linked? Megnézném

Vettem egy 3210-est meg egy 3120-ast egy 500-asért, sajnos a 3210 térerőgondos, pedig a Nokiás múltammal tudnék rajta segíteni, de műszereim azok nuku
Pedig nagy reméányeim voltak ezzel a 3210-zel. Egy működő panel esetleg valakinek nincs? -
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Hát igen, úgy elég nehéz eladni valamit bárhol is, hogy Magyarország ~85%-át kizárod a hirdetésből.
Az meg, hogy fizetni kell valami szolgáltatásért amit igénybe veszünk, szerintem teljesen rendben van. Tény, hogy én is jobban örülök amikor valami ingyenes oldalon sikerül eladnom valamit és nem kell perkálni a vaterának 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az meg, hogy fizetni kell valami szolgáltatásért amit igénybe veszünk, szerintem teljesen rendben van. Tény, hogy én is jobban örülök amikor valami ingyenes oldalon sikerül eladnom valamit és nem kell perkálni a vaterának