- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #11137 üzenetére
háát..
láttam kézbe fullfekete előlapot, nem rossz. az arany akkor jó, ha gyári, de amúgy ilyen mattos gagyi műanyag a közkeret, a feketével meg hülyén néz ki. a fekete se rossz (nem láttam az előbb, nem figyeltem)
hát nem tudom. a fekete az egyáltalán nem rossz darab, vagy az, vagy a sima. amelyik élőben jó. a feketével azért vigyázz, passzoljon a színe. pl 5310 kék és piros nem passzol az előlapi műanyag keret színe a gombsorral, mer az fekete, a keret meg szürke. abból csak a full fekete a jó, (nekem az volt/van) de a 6300 mindkettővel jó lehet.
élben kell megnézni.
az aranynak nem is inkább gagyi, hanem ilyen bóvli-hatása volt, azaz akarna jó lenni, de csak csillog, és nincs mögötte érték. akkor már szerezz egy kilós aranyláncot hozzá, és csapasd a "cigányhifit" a nyóckerben.
a natúr az semmi extra, sokan használják a típust, tudásban és használati körben amúgy ez a telefon egy olyan 6230i-utód. ez kb olyan, azaz ha a natúrt veszed meg, te is egy leszel azok közül. van egy jó telefonod (ami felépítésében megegyezik a 3110Classickal, de ez ide nem lényeges), de semmi extra.
a fekete pedig valamilyen szinten magában hordozza azt a rejtett eleganciát, ami a Nokia telefonok nagy részében megvan. nincs meg a tucat-hatás, mégsem egy gagyi valami. csak arra figyelj, hogy ne legyen béna a festés, passzoljanak a színek.
ha tudod, nézd meg 3 fénynél, azaz napon, árnyékban, és lámpánál. ha passzol, a fekete a jó. ha nem, vagy gagyi hatása van, esetleg kopós a festés, akkor csakis a gyári(-féle) játszik.ez de hosszú lett..
Minolta5: az ezüst egy pár éve megy, a fekete most jön/jött be nemrég, még nem olyan unt darab, de az is kezd sok lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock UD22
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest