Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Kicsit rendet raktam a szekrényemben,mert elég nagy volt a felfordulás
Ha valakit érdekel a telefonjaim közzül valamelyik,akkor írjon,mert szortírozok...Nokiák,Ericssonok kivétel
Pl Panasonic G50,X100 1500ft/db Fórumtársaknak 1000ft/db A G50-hez van töltő,de nem reagál,lehet csak akksi,nem tudom.X100 nincs töltő,így nem tudom,hogy működik-eElőtte
Utánna
(#10401) golya32 Igen ez az allegroup cég van,ez írta,hogy van egy sorszámom vagy mi és azt írjam a közleménybe...
-
golya32
senior tag
válasz
csoda120 #10399 üzenetére
Te adod meg az időt, átlagban 21nap.
Ha lejár leveszi a 10ft-t és újra felrakhatod.
Nézd meg a mailjaidban hová kell utalni, mert új cég vette meg a vaterát és mindenkinek egyedi számlaszámot adott amin fizetnie kell, ha meg nincs meg a mail akkor írj nekik újra.
A kódod már nem számít, csak a számlaszám!!!
Cég neve: Allegroup.hu kft
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest