- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
na ez jó: zsinórban a második fülesem megy tönkre ugyanazzal a hibával: a bal füle gyakorlatilag elromlik.
egyik sem volt mai darab, de ez azért egy kicsit fura így, bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés, hogy pont most adta be mindkettő a kulcsot. -
-
-
egyébként kinek mi a véleménye a Nokia X sorozatáról?
nekem kimondottan nem tetszik. Főleg a lassú, laggoló UI.
Ennél egy Asha 503 vagy egy FxOS alapú telefon is fényévekkel jobb.nekem mikor lehet már saját avaratom?
-
válasz
quailstorm #26892 üzenetére
A Lubuntu pl. mióta nem friss? Vagy a Peepermint, wattOS stb.?
Korábban volt egy DELL notim, Celeron M380-nal, alaplapi Intel 915GM-mel, egy ilyen HDD-vel, és 2 GB RAM-mal (670 MHz-es volt, de 400-on mentek.)
Illetve Ubuntu 13.04-gyel.
Egyedül a Wi-Fi-vel volt gond. Minden más gond nálkül ment vele. Netezni vagy filmet nézni pl. kellemesen lehetett vele.
Pedig az Ubuntu nem arról híres, hogy gyenge hardveren gyorsan menne. -
-
Nokia Booklet 3G-t kb. mennyiért vagy hol lehet kapni?
-
-
-
-
off: van zenekereső topic?
-
-
-
-
-
válasz
KSparrow #26689 üzenetére
Nekem a 6600 volt az első okostelefonom.
Talán mondanom sem kell, hogy oda meg vissza voltam tőle.
104 MHz-s procija volt, és mikor reklámoztam az osztálytársamnak, azt mondta, hogy egy mobilban nincs is processzor.
Mondjuk a Javás játékokkal elég sok probléma volt, a nagy részük vagy el sem indult, vagy dög lassan ment. -
-
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #26581 üzenetére
az iOS 7 eleve maga a megtestesült ... hmmm... nem találok megfelelő kifejezést arra, ahogy kinéz az a valami.
-
válasz
Earl_Muttley #26579 üzenetére
Nekem inkább a Google-lel van bajom, nem a droiddal.
Mondjuk így, hogy már nem elsődleges telefonom a One S, bátran kísérletezhetek pl. a CyanogenMod-dal.Én az OS-ekkel úgy vagyok, hogy a WP-t, BB 10-et, MeeGo-t, Maemo-t, Saifish OS-t, webOS-t és Ubuntut imádom, a WM-et, Firefox OS-t, Symbiant szimpatikusnak tartom, a badát nem kedvelem, eslősorban azért, mert Samsung. Mi van még?
Az iOS-t meg szimplán nem kedvelem. -
válasz
bunkomen #26574 üzenetére
Az iPod-omat cseréltem Optimus-ra, mert mikor megjelentek a WP 8-as telefonok, akkor nagyon megtetszett a WP 8. A tesómnak akkor pont egy Optimus 7-e volt, ő pedig az iOS-sel szemezgetett, szóval elcseréltem az iPodot, mert kíváncsi voltam a WP-re, hogy mégis milyen a gyakorlatban, és úgy gondoltam, hogy ha megtetszik, akkor majd váltok WP 8-ra.
A One S úgy jött, hogy gondoltam adok egy esélyt a Androidnak.
Alapból Lumia 920 at vettem volna, de még 30k hiányzott hozzá, és gondoltam szétnézek Android fronton.
A 4X HD és a One S tetszett meg nagyon, de a külseje miatt inhább a HTC mellett döntöttem.
Sürgető tényező volt az is, hogy kb. július közepe táján elromlott az LG SIM-olvasója, a javítás meg 10k lett volna (alaplapcsere), de én arra a telefonra már nem akartam költeni, meg amúgy is tervben volt új telefon vétele, akkor meg minek költöttem volna rá. - Szóvalígy lett a One S.
A Z10-nek elég egyszerű a története: Megláttam, hogy a Telekomnál 69k, és azonnal elhatároztam, hogy ez ennyiért nagyon király, és mindenképpen meg kell vennem. Na meg amúgy is folyton keresem a lehetőségeket, hogy hogyan tudnék megválni minél nagyobb mértékben a Google-tól.
Szóval nem kellett sokat gondolkodnom a telefon vételén.picit hosszú lett...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
stufen2 #26482 üzenetére
ha jól látom, nem egy készülékük van, ami nevesebb gyártók telóinak a másolata.
csak még új nekem ez a márka.
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #26407 üzenetére
szerintem a Z10 fehérben is elég facán néz ki!
-
válasz
Earl_Muttley #26405 üzenetére
oké. köszi.
amúgy fehérbe lesz, mivel csak abban a színben volt elérhető. (KSparrow most biztosan örül.)
mondjuk nem tudom, miért van az, hogy általában a telóknál a fekete szinte azonnal elfogy, de a fehéret nem szokták annyira venni. Nem is baj, legalább több jut nekem. -
na sikerült, összejött a Z10-re a zsozsó.
úgy oldottam meg, hogy a zsebpénzt a tanév hátralévő részéből előre megkaptam.
Holnap már valószínűleg tudok menni érte. -
-
persze ilyenkor nincs pénzem... [link]
-
válasz
bumbalaci55 #26386 üzenetére
A bal alsó sarokban a Siemens és a Philips milyen?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
én mondjuk forma/méret alapján szoktam rendezni a mobilokat.
-
-
-
Alsó sor: Siemens SL45, Panasonic EB-G450, Sony CMD-X2000
-
-
-
csak tipp:
az első a hívásátirányítás ikonja, a második a hangrögzítőé.
az elsőt a beállításokban kell kikapcsolni, a másodikkal nem tudom, mit lehet kezdeni.b variáció (hsz írás közben jutott eszembe):
első ikon: nem fogadott hívás, második ikon: hanpostamegelőztek.
-
-
-
válasz
stufen2 #26088 üzenetére
a józan ész hiánya meg egy pofa sör.
Dr Dee: Oké, de nem ígérem, hogy gyorsan kigyűlik rá a pénz.
eleve van most 1-2 dolog, ami a fontossági sorrend élén van, de még azokra sem gyűlt össze, igaz, azokra már van terv, hogy gyűljön ki, minden másra, ami afelett van, még nincs kidolgozott stratégiám. -
-
-
-
-
-
-
-
nem telefon, de retro:
nem tudja valaki, hogy hol lehet szerezni jó állapotú Palm OS alapú okosórát?
-
nekem a legdrágább a 7710 volt kb. 20-25-ért (ha csak azokat nézzük, amiket gyűjteménybe vettem, mert amúgy a One S volt a legdrágább 90-ért.)
a legnagyobb értékű, amit ingyen kaptam, az egy dobozos, t-mobile-os 6700 classic.
ennek a headsetét eladtam azóta. -
-
válasz
bumbalaci55 #25720 üzenetére
szuper ötlet!
-
nem-e csinálunk facebook-csoportot retro teló rajongóknak?
nem muszáj, csak felmerült bennem az ötlet. -
-
-
válasz
bumbalaci55 #25669 üzenetére
a d-pad feletti menügomb és a csavarható kamera a tipikus Motorolás „fogás”.
az aláírásod most pont idepasszol. -
válasz
bumbalaci55 #25664 üzenetére
-
-
válasz
sz.balazs.95 #25643 üzenetére
eddig kb. 50%-ig töltött fel, miközben a Snake Evolution-nel játszottam.
forrósodásnak semmi jele.úgy néz ki - szerencsére - tényleg csak az akkuval volt gond. *megkönnyebbült sóhajtás*
-
kipróbálom egy másik akkuval.
nagyon remélem, hogy tényleg csak az akkuval van baj, mert azt könnyen lehet pótolni.
-
válasz
KSparrow #25638 üzenetére
feltöltött rendesen, legalábbis amikor lehűlt, és újra bekapcsoltam, max.-on volt az akku.
Azt tudom, hogy van egy chip a telókban, ami arra van, hogy megakadályozza, hogy az akku túltöltsön,
de nem tudom, hogy annak a meghibásodása nem-e okoz szakadást, mert akkor viszont tényleg nem tudna tölteni. -
az lehetséges, hogy egy telefonban elromlik a töltést szabályozó/túltöltést magakadályozó chip?
És okozhat-e olyan tünetet, hogy a töltés során nagyon komoly mértékben felforrósodik az akku?
Illetve hogy ennek következtében egy időre a billentyűzet egy része egyszerűen megbénuljon?Csak mert most elővettem az N-Gage QD-met, és pont ez történt vele.
-
-
válasz
golya32 #25602 üzenetére
nekem az nem tetszik benne, hogy a telefon alsó és felső fele nem egy vonalban van, hanem el van csúszva egymáshoz képest.
nameg hogy a1 függő - bár ez nem akkora gond.a kagylómobilok közül inkább az ilyen tetszik: egy vonalban van a két rész, a képernyő alatt nincs focipálya méretű terület.
utóbbi nagyon sok kagylómobilban meg van, de engem kimondottan zavar. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest