- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #27782 üzenetére
Hát az nem pont 500
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #27771 üzenetére
EZT próbáltad?
De ilyen 5-6 körül még jó párat tudnék linkelni. Alatta meg felesleges keresni, ezeknek ennyi az ára alsó hangon is.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #27766 üzenetére
Elvileg alaplap kuka
-
bunkomen
aktív tag
A tegnapi biztonsági kód problémámról jut eszembe. Nokia 2010-nél ha bekapcsolás után security code-ot kér, mit tudok csinálni? Abban a korban is az 12345 volt a gyári beállítás?
-
bunkomen
aktív tag
Olyankor mit tudok csinálni ha BB5-ös Nokia E65 bekapcsoláskor kéri a biztonsági kódot? Mert az oké, hogy ha kábellal tudom csatlakoztatni akkor több lehetőség is van, de így nem ismeri fel a gép, hogy még nincs felállva a rendszer a telefonon.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6810 4000Ft
-
bunkomen
aktív tag
Pestiekhez szólván lenne egy kérdésem.
Holnap mennék fel Pestre és elmennék a Petőfi csarnoki bolhapiacra (Pecsa ha jól tudom). Nyitva lesz? Belépő ilyenek, hogy van?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27602 üzenetére
Jó cucc, főleg ha működik
Miben különbözik a 8148-tól? Ez is rugós flippes?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27588 üzenetére
Nehéz volt vele megegyezni fb-n. Először kérdezem, hogy gondolta a cserét. Válasz: Ahogy akarod! Na mondom akkor 6db érdekelne most így hirtelen. Utána kitalálja, hogy inkább hagyjuk. Mondom miért? Mert, hogy ezek kincsek és hogy csak 1-2db-ot adna nekem. Úgy volt, hogy a 8110 és 9110-ért cserébe adom a házat. De mondom elviszem magammal a Samsungot is, hátha érdekli aztán majd kialkudunk valamit. A vége az lett, hogy helyszínen kedvemre válogathattam és a hülye fejemmel nem akartam kapzsi lenni és azt a Nokia 232-t ott hagytam
Na aztán 1-2 hónap múlva írtam neki, hogy ugyan fussunk már össze valami bizniszre, mert még hoznék el 1-2 telefont. Azt mondta, hogy a láda a garázsban van, egyik nap hazahozzák, majd ír ha behozták. Nem írt. Írok, hogy mi a helyzet. Még nem hozták haza, majd holnap. Abból se lett semmi. Picit még zaklattam, de nem hozták, aztán hagytam a francba. De majd még adok neki 1 esélyt valamikor
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27586 üzenetére
ITT meghirdettem a számítógépházat és beleírtam, hogy régi nokia csere érdekel. Aztán jelentkezett a csávó. Hozzáteszem itt vettem Nokia 9000-et 3ezerért, 6210-et ezerért, N80-at 3ezerért
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #27583 üzenetére
Még szeptember környékén szereztem ebből a packból. Elhoztam a 8110-et, 9110-et, 440-et, 2010-et, 3110-et és az 550-et. Mindösszesen egy alap számítógépházat adtam cserébe 2-3ezer forint értékben és egy dobozos Samsung E210-et. Mondhatom, hogy az év biznisze volt. Még azt a Nokia 232-t kéne nagyon elhozni, de fura egy pali volt.... alig tudtam vele szót érteni, aztán inkább hanyagoltam.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27569 üzenetére
Kerestem, de nem találtam. Mennyire jönne ki 1db?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6600 és valami qwerty-s fos 2000ft egyben. Én lehet elhoznám a 6600 miatt, de ilyen helyes író bajnokra nem merem rábízni a postázást, nem hogy még az előreutalást.
-
bunkomen
aktív tag
Ezek a 3310 korabeli dobozok tényleg nagyon élettel telik, egyediek és ötletesek. Ezért is kezdtem rámenni a dobozok gyűjtésére is. De nekem még az N széria dobozai is tetszenek, sőt az E széria sem rossz. Viszont ami botrány az ez a sima kék: GAGYI
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Volt itthon pár Nokia 6020, sikerült összeraknom egy működő darabot 44óra lifetimerrel. Ami nekem van a polcon az majdnem 400 órát "futott". Szerintetek melyiket tegyem el? A 44-essel az a baj, hogy a házat is cserélni kellett és így az imei nem egyezik az alaplapéval. Ez engem eléggé zavar. Viszont a 400as lifetimer se a legszebb. Ki mire voksol?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 8310 2600ft
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #27403 üzenetére
Be is mentem az egyik boltba, ami tudom hogy már rég nyitott és lehetnek régi cuccai. De sajnos semmi nincs azt mondták. Utána benéztem volna másik kettőbe, de azok már megszűntek. Maradt még 1 ami régóta nyitva áll, de az csak egy lyuk. Csoda hogy áram van ott, nem hogy még Nokia plakátok meg ilyenek
Aztán ezeken kívül 2 gsm-ről tudok még, de azok pár éve nyíltak úgyhogy szintén esélytelen. Na mindegy legalább egy jót sétáltam és hazafele nyertem kaparós sorsjegyen 600ft-ot
-
bunkomen
aktív tag
Azon gondolkodok, hogy bemennék a helyi mobilos boltokba körbekérdezni, hogy a gyűjteményemhez hozzá tudnának-e járulni bármi régi Nokia cuccal ami kidobásra vár. Plakát, dobozok, bármi ilyen hülyeség. Szerintetek kiröhögnek, vagy esélyes a dolog?
-
bunkomen
aktív tag
Szerkeszteni már nem tudok, de találtam még:
Nokia N91 -
bunkomen
aktív tag
Full dobozos Nokia 9300 15 ezer,
Dobozos Nokia E60 6-10 ezerérthátha valakit elcsábítanak
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27370 üzenetére
inkább a mobilokhoz linkelt leírást és képeket bővítsd, szerintem
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27321 üzenetére
én is a 'kéne, de nincs rá pénz' kategóriát képviselem
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Nokia gyári tartozéklistát hol lehet olvasni? ITT szoktam nézegetni. Legtöbb esetben jó is. De most pl arra lennék kíváncsi, hogy az ACP-8E típusú töltő, mely készülékekhez járt gyárilag?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #27184 üzenetére
Nekem is így lett 1000ft-ért Nokia 8110
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Oldmobil #27164 üzenetére
Ez nekem túl összetett
De azért elmentettem az oldalt könyvjelzőnek, jó lesz rajta böngészgetni.
MÁS: Vettem egy Nokia 3230-at amit működőképesnek hirdettek. Ehelyett bekapcsolásnál fehér kijelző néha kék csíkokkal felvillanva. Próbáltam róla videót csinálni. Nagy lejátszón a kezem remegésétől eltekintve észre lehet venni hogy miről beszélek. Valakinek ötlet, hogy mi lehet a probléma?
-
bunkomen
aktív tag
Gondolkodtam, hogy kéne valami webes képgaléria. Picasa most így hirtelen túl bonyolult és összetett volt, Dropbox-ot másra használom, netes galériák pedig gagyik voltak. Arra jutottam hogy csinálok egy Facebook oldalt
Bár a fotózgatást már meg is untam egyelőre, de a full dobozos telóimat megörökítettem.
Megtekintését eme linken tudom ajánlani:
https://www.facebook.com/nokiacollection
Szép lassan majd bővítgetem, ahogy lesz kedvem. Abban is benne vagyok ha valaki mellém csapódik és szépen mindenki teszi fel a szép Nokiáit. Akár többen is. Nem tudom hány embernek lehet admin jogot adni, de egy párnak biztos. -
bunkomen
aktív tag
nagyon beindult a topic a napokban, ezt már szeretem
amúgy nekem dobozossá és teljes tartozékossá vált az szép N70-em. nem olyan nagy szám mint amiket posztoltatok a napokban, de számomra igenmajd nyomatok fel róla képet
-
bunkomen
aktív tag
a volt barátnős cuccok mindig áron alul mennek
Más: Nokia 5140i 2000ft
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #26974 üzenetére
Hol csekkoltad le? Most gyors rákerestem és a www.imei.info oldalon beírtam a kínai HTC ONE telefonom imei számát és az eredeti HTC telót dobta ki
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6300 1900ft
-
bunkomen
aktív tag
amíg a lumia szóba nem került azt hittem a régebbi zenesorozatról van szó, mint x széria
-
bunkomen
aktív tag
Srácok a nokia dokkoló témához visszatérve. Mégse lesz annyi DCH-9, mint ahogy tervben volt. Kiderült hogy a csomag egyik fele DCH-9 a másik DCV-14. Így kénytelen leszek többet megtartani és mivel jóval csökken az eladható mennyiség így nem oké a tervezett 500ft-os eladást, mert a végén még csúnyán mínuszba jövök ki. 800ért vihetőek lesznek, szerintem még az is baráti.
Körülbelül 7-7db.
Ksparrow volt az első aki felkeresett, elég nagy igénnyelVele egyeztetek majd és szólok ha marad másnak is
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #26860 üzenetére
pár darab még fog maradni, de azzal számoljatok hogy nem pesti vagyok
-
bunkomen
aktív tag
Nokia DCH-9 dokkoló bontatlan csomagban mit ér? 1000ft? 500ft? Ha minden jól megy, lesz pár eladó darabom
-
bunkomen
aktív tag
vésztelefonról jut eszembe. a napokban beszereztem egy 3db-os packot, amiből az egyik egy nokia n82 volt. a három teló volt postával 2200ft
viszont nagyon hányadék a ház ami rajta van, valakinek nincs elfekvőben egy használható?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6303i ennyiért ajándék. Az ilyenekre szoktam lecsapni, de mostanában túlléptem a keretemet úgyhogy vigye más
-
bunkomen
aktív tag
Gyönyörűen zárul a mai nap egy Nokia 3300-val. 9 napja figyeltem az aukciót és az utolsó percben lecsaptam
Hajlandó lettem volna 5000-ig elmenni, mert ilyet még nem láttam eladót mióta telefont gyűjtök. Ennyiért meg ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest