- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #28797 üzenetére
Na gyerekek a szívem szakadt meg: Nokia újrahasznosítás
Csak egy hónapot had dolgozzak itt, fizetést se kérek. Asszem bővülne a gyűjtemény rendesen. Megtömném az alsógatyát a jó Nokiákkal -
bunkomen
aktív tag
Vaterán van egy Nokia 3660 licites még 6 nap.
Lenne rá 5 ezrem. Ha valakinek többet megér, nyomassa nyugodtan(de szóljon). Amúgy meg legyetek kedvesek nem felnyomni az árát mindenféle kis licittel, mert a végén csapok csak le -
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #28761 üzenetére
már féltem hogy most meg az OS-ekbe bonyolódtok bele, mint nem régiben. mondhatjuk hogy az egyszer már túl lett tárgyalva
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #28747 üzenetére
nálunk suliban kb 4-5 éve frontpage volt. más ilyen progit nem is tudnék mondani.
amúgy nem akarjátok kicsit minuszolni ezt a témát? kezd sok lenni
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Na gyerekek ilyet se látok minden nap: Dobozos Nokia 7650 kíváncsi leszek mennyiért megy el
-
bunkomen
aktív tag
Jól megszívattatok a 112-es hívószámmal. Gép veszi fel mi? Persze
-
bunkomen
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/elado_robbanekony_iphone_3gs_32gb_feher
Valakinek polcra vagy kísérletezni? -
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #28641 üzenetére
Erre csak egy szó van: Nokia
-
bunkomen
aktív tag
6310i véletlenszerűen kikapcsolgat. Mi lehet a baja?
Szétszedtem és az antenna nem volt rá csavarozva. Az okozhat ilyen galibát? Illetve piros és kék antenna között van különbség? Mert szétszedtem az enyémet is, és az kék. Ez meg piros.
-
bunkomen
aktív tag
A mai napom gyümölcse eme változás:
Régóta akartam még 1 polcot, mert már nagyon nem volt hely. Mivel ugyanilyen bútorlap esélytelen lett volna, ezért eszembe jutott az üveg. Nos mivel költeni nem szeretek ilyenekre, ezért körbelestünk és barátnőmék utcájában pont ablakot cseréltek. Megkérdeztem, hogy esetleg elvihetnék-e 1-2 ablakkal és már hoztuk is.
Szerintem nagyon jó lett. Legközelebb ha látom, hogy valahol ablakot cserélnek, akkor lehet elkészítjük az ajtót is ráUI: képminőségért sorry, nagyon szarok a fények
-
bunkomen
aktív tag
Nem kenyerem a Sony Ericsson, de gondolom ez valakinek megér egy 5öst: P990i dobozos
Dobozos Nokia 6270 független, nav gomb és kamera keret kopott. Nav gomb és bal felső gomb nehézkes.
Ez így mit ér meg? -
bunkomen
aktív tag
Olyankor mi van, hogy ha a Nokia 3110, 8110, 2110 elfogadja a tmobilos és a telenoros kártyát is, viszont a vodásat nem? Túl új lenne nekik a vodás kártyám? Egyedül azzal tudok térerőt ellenőrizni a három közül
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #28465 üzenetére
Akkor kénytelen leszek megvenni ezt: http://olx.hu/hirdetes/nokia-6110-tulajdonostol-megkimelt-allapotban-elado-ID1BSA3.html#7ddc800a2b
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #28458 üzenetére
A legrosszabb érzés, hogy van vevője
-
bunkomen
aktív tag
Apródos csávóról jut eszembe, engem vaterán ez az eladó idegesít: Xerxess_a
Szórja itt a hulladékait horror áron. Tele van vele a Nokia 5000Ft alatti kategória.... Plusz írja hogy csere érdekeli, de válaszra nem méltat. Még úgy se, hogy miután láttam hogy volt fent, direkt bemásoltam neki még egyszer amit írtam -
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs egy felesleges 6110? Nézegettem vaterán, apródon... El vannak szállva az árakkal. 500ft-os telefonról van szó.
-
bunkomen
aktív tag
Ezt találtam
:
"Eladható állapotba került egy NOKIA n73 telefonom ma hoztam ki a szervizből kapott új hangszórót+hangerő gomb javítva+vadonatúj aksi,mindennel együtt 7000ft volt,korához képest jó állapotban van.Független elméletileg.
Ár:12000ft.
Én ennyire tartom,nem kell a privát űzi hogy ma,meg most,meg azonnal ennyiért viszem,ha nem viszed el ennyiért akkor elfér a polcon is!!!!" -
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #28318 üzenetére
semmi köze a magasabb számozásnak a tudáshoz
-
bunkomen
aktív tag
Apródról közülünk vitte el valaki a cuki rózsaszín N72-t? Tegnap elmentettem, gondoltam ma megérdeklődőm és már inaktív a hirdetés.
Hiába OLX már az oldal neve, valahogy nem vagyok képes úgy hívni. Nagyon hülyén hangzik.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #28252 üzenetére
és azzal előrébb vagy?
-
bunkomen
aktív tag
6310i 5000-ért vagy olcsóbban. térerőt eldobja. ez amúgy milyen hiba? antenna? aki tudja javítani annak jó vétel, mert egész szép állapotban van
-
bunkomen
aktív tag
Ebéd utáni program: polcról leszedegetés, polc törölgetés vizes ronggyal majd szárazzal. Aztán telefonok egyesével mosogatószeres vizes rongy, majd száraz és vissza a helyükre. Egy ideig megint nem lesz hozzá kedvem
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Hétvégi szerzeményeim:
Ez a trio 500ft volt. A 2110 belsejét hasznosítom, a 1610 antennáját és gombsorát, a 1011 pedig szimplán hiányzott a gyűjteményből.
Ez az aranyos csupán 2000ft volt és kaptam pluszba gyári fekete fóliás előlapot (fekete hátlap híján sokra nem megyek vele egyelőre)
Továbbá ez az angol, csúnya házas, de amúgy hibátlan 6510 eladó 2000-ért. Beszámoltam egy telóba, de nem tudom miért, amikor már megvan
-
bunkomen
aktív tag
Pénteken ismét meglátogatom a nagy várost. Most azon gondolkodtam hogy elnézek a józsefvárosi piacra. Ez esik útba. Itt van esély régi telókat találni? Egyáltalán nyitva van az még? Mert hallottam hogy bezár, aztán mégse, aztán mégis
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27978 üzenetére
Igen, azt kihagytam, hogy én már android 2.3-al vettem. Majd jött a jégkrém szendvics, itt tanultam meg az alapokat. Húú mennyit szívtam vele amikor hazavágtam első próbálkozásra
Aztán próbálkoztam WM 6.5-el, de áruház hiánya révén hanyagoltam, pedig tetszett.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27975 üzenetére
Jogos, új árakkal ők is szépen elszállnak. Én mindig használtan veszem a telóimat. Iphone 3g-t cseréltem HTC HD2-re. Akkor olyan 55ért vettem. Csodaszép képe volt az iphone-hoz képest. Nagy kijelző, android, sok újdonság. Álom volt. Aztán gondoltam váltok Sensation-re, amiből Sensation XE lett 70ért beats fülessel full dobozosan fóliásan garival. Ismét csoda kijelző, csoda sebesség ámulás bámulás. Le sem cseréltem volna, ha nem találom meg ezt: [link]. 50-be elment a HTC (füles nélkül, ami ér 15-20 ezret) és ez jött 53-ért újonnan 4 magos procival, hd kijelző, 1.5gb ram, szokásos földi jók és egy nagyon jól eltalált házban felkínálva mindezt.
Nos ezért vagyok én jó véleménnyel a HTC-ről
De most már aztán rengeteg lesz ez egy retro fórumban.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #27972 üzenetére
Androidnál a HTC a legjobb ár/érték arányban. Nekem is volt 2, barátnőmnek is 2. Most áttértünk a kínai piacra mind a ketten és egyáltalán nem bántuk meg. Következő telefonom is kínából lesz, Xiaomi Mi2s néven, ha sikerül mostanában váltani. Ha nem, akkor az még a jövő zenéje. Ha az iphone6 nő egy kicsit 4.3 colra akkor nagyon erősen el fogok rajta gondolkodni. Nagy nekem ez a mostani 4.7.
-
bunkomen
aktív tag
kijelző háttérvilágítás, ha nem kijelző hiba akkor mi? nokia 6120c
szerk: most nézem hogy billentyű világítás sincs...
-
bunkomen
aktív tag
srácok a 3310 mennyi volt újonnan anno? most egy emberke írta hogy 52 ezer volt a westelnél, de én azt durván sokallom.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
korcsillio #27828 üzenetére
Gratula, 3-ért nagy vétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest