-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9994 üzenetére
posta kicsit sok lenne....
Ahogy nézem ennek sincs antennája,de szép.Nekem táskásba hotline van,egy benefon forte,egy motorola associate 2000,ez dobozos,meg egy sufnituning Hilti-s dobzba belefabrikált Motorola MCR4800.Utóbbi az után elég nagy feltűnést keltett,sztem a táskából kilógó antena miatt,biztos azt hitték,hogy detonátor
-
pszili8
aktív tag
Új pakk fog érkezni:
-1 db gyönyörű 6230
-4db 6230i
-2db 6310i -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
ááá már 3 hete nincs okostelefonom(mai kor igényinek megfelelő),nem bírom tovább
A W300i-t most cseréltem le a V3-ra,holnapután az accompli-t használom,az legalább érintős és trendi
De van remény,február közepéig csak kihúzom retrokkal
-
pszili8
aktív tag
Egyébként nekem egy csalódás ez a Startac,mindenki áhítozott róla,de igazából az én szememben nem egy nagy pukkanás,főleg az anyaga az ami szerintem ultragagyi.De elmondhatom nekem van
Saint: Loctite Super attak mindent megold -
pszili8
aktív tag
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9861 üzenetére
Ne vicceljetek már,ha egy szifon 4-et ellopnak azt is leszarják,ha betörnek hozzád azt is leszarják,majd pont ilyen 1500ft-os telefon után nyomoznak...Egyszer amikor nyári munkán voltam elloptak tőlünk vagy 7-8db telefont,munka közben nem láttuk a táskákat,nekem szerencsém volt beleraktam a 6210-et az uzsidobozba,nem találták meg sztem.
Feljelentés megtörtént ismeretlen tettes ellen(tudtuk ki a tettes,de annyival el volt intézve hogy a rendőr megkérdezte,hogy náluk van-e ők azt mondták nem és ennyi volt a nyomozás),1 hónap után lezárult a nyomozás,eredménytelenül....és tudtuk ki a tettes.nevetséges
-
pszili8
aktív tag
Szerintetek mit ér ma egy ilyen?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9838 üzenetére
Mostmár igen
Nekem 820-as van az a csúcs
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
Marchello13 #9815 üzenetére
Sagem függetlenítés=lehetetlen próbálkozás
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9801 üzenetére
Köszi! Én imádom a V60i-it Minolta eladta nekem jutányos áron az övét én meg vettem hozzá egy zsír új gyári fekete előlapot,nagyon vad.
Saint:nekem is kéne ilyen ericcson,vagy az öreg w126-os merci is jó lenneEgy másik fórumon vagy egy hétig ez a telefon volt a téma.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9791 üzenetére
Fixáras miért nem ütöd le???
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9788 üzenetére
Attól függ,ha tényleg szép és jól is működik akkor 5k-t is megér sztem,de egyébként 3k-környékén mozognak.
-
-
pszili8
aktív tag
Wooow,az oldalam átlépte a 2000-es látogatottságot,köszönöm aki nézi rendszeresen!
Megünnepelném egy telóval,ha válaszolna a vaterán az eladó immár 2napja -
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #9662 üzenetére
Hú gratula azért ez is szép kis felajánlás,főleg az utólja
-
-
pszili8
aktív tag
Jajj istenem,most veszekszek Pinusszal,fogadok a végén én kapok negát
-
pszili8
aktív tag
válasz
.bruszli. #9587 üzenetére
Sztem nem gyűjtögette ezt,valami ericsson márkaszervizes lehet,forgalmazó volt vagy ilyesmi,bár svájcba szerintem nem terheli meg annyira az embert,ha megvesz egy ilyen telefont..Volt T36m-es és eladtad?!
Ksparrow:nekem is megtetszett az az a1018,a2638s-t nem is láttam de nagyon szép,akkor a taposólemez mintás T28-sem sámli,meg a kihúzható antennás verzió,R290 műholdas teló,R520 proto.na van egy pár..Nekem van legalább az SH888-hoz gyári,szép dokkolóm -
pszili8
aktív tag
Nagggyon durva gyűjtemény!!!
-
pszili8
aktív tag
válasz
#43960832 #9538 üzenetére
Nemsoká független lesz...Am reggel kimentem a piacra volt kb 10árus,amúgy kb100 árus szokott lenni,de pont azok voltak akiktől vásárolni szoktam.Megtaláltam ezeket amiket megvettem,nem volt nálam pénz,mondom gyorsan elmegyek pénzért, aztán megnézem a másik árust miután visszaértem.Na erre visszaérek,megvettem őket,látom a másik árustól jön egy gyűjtő(haszonhajhász
) egy nagyon jó állapotú Nokia 1011-el,töltővel dokkolóval,3x-os áron sem akarta eladni nekem
Bezzeg amikor minden zugot átkutatok akkor nem találok ilyet...
-
pszili8
aktív tag
Viszonylag olcsók voltak,de nem ilyen 500Ft-os tétel,egy árusnál vettem mind a hármat,a 6510 miatt volt drága mer' az ugye Nokia,és az a jáóó,de ezekre nem sajnálom,mert tényleg korrekt mindhárom.
A 6510-esen az alján van gy kis kopás,de egyébként nagyon szép,a háza is matt,a kis fül sincs eltörve,a bosch meg ugye karcmentes,abba is van a kártyám,de a T28 is elég korrekt.A T28-at eladom,mert nekem van 2db,ha kell Minoltának akkor az övé lesz,mert ugye ő keresi. Nagyon jól mutat a 8910 mellett a 6510
-
pszili8
aktív tag
Szerintem ez a vaterás dolog tűrőképességtől függ.Pl nekem is van 1 telóm 1Ft-ért ütötték le egy hete nem bír válaszolni az e-mail-re de vaterán fennvan,látom a bejelentkezési időt.Ja és ezt a telefont már teszveszen is leütötték 1x 1 ft-ért akkor sem kellett neki,mostmár nem szarozok kidobom a francba...
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #9485 üzenetére
Nekem újév első napján,ébredés utáni első dolog 8210-re rápakoltam az új előlapot,hátlapot,Nokia 2630-ban kijelzőcsere,8910-et szétszedtem,fékezőgörgőt átraktam az i-ből a simába,így már a sima 8910-em tökéletes,az i-be kellene fékezőgörgő,meg a kicsúszásgátló lemez.Valaki vett már egyébként fékezőgörgőt a dr.mobiltól?
-
pszili8
aktív tag
Oldmobilon válaszoltam!
Úgy tudom ez a Bluetooth cucc csak T28-al műxik meg R320-al,de lehet,hogy rosszul tudom.Rádugtam a T28-ra az adaptert,ha belemegyek az extrákba/tartozékokba ott van hogy DBA-10,ha rámegyek annyit ír ki,hogy Upgrade phone software,de semmit nem csinál sztem ezen kívül,lehet,hogy a fej rész is kéne neki? -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #9436 üzenetére
A fekete?Mindegy am szép. A vaterán a 8850 utánzatú előlap se gyenge.Felrakod vaterára:A nokia legendás készüléke,eredeti,gyári,azaz NEM utángyártott vagyis igazi fröccsöntött házzal,ráadásul a limited edisön mert kék színű.
Am már az agyamra megy hogy a vaterán minden kis túlzással 2.-ik retro telefon "limited edition."
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9382 üzenetére
Nem vagyok moto buzi,csak már Nokiából minden megvan amit legjobban szerettem volna,azért így is akad még1-2 rtka,inkább Ericsson meg Motorolára meg minden másra vagyok ráállva.Egy R520m kellene nagyon már,még mindig bánom,hogy az első ft-n nem vettem meg Minoltától.Most dokkolókat vadászok,meg szemezgetek egy régen áhított Siemens-el.
-
pszili8
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest