- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
válasz
KSparrow #5690 üzenetére
Lehet replica volt mint az carbonom
A black sapphire pedig nemhogy elmegy, hanem gyönyörűDe az igaz, hoyg a Gold Artet az nekem is nagyautósfuxoskopaszértelmiségi honfitársaink kezében tudom elképzelni leginkább. Sajnos sok 8xxx-et láttam ilyen emberek kezében vmilyen szinten sztereotípia kialakult bennem.
-
Pastika
aktív tag
Lemaradtam egy 8210 licitről
Elvitték előlem
-
Pastika
aktív tag
Végignéztem a Nokia ázsiai oldalait, és én sehol sem találtam meg a 8855-öt.
Van ott 8250, 8850GE, de a 8855 sehol. Melyik ázsiai országban forgalmazták ezt hivatalosan
-
Pastika
aktív tag
[link]
Ezt láttátok már? -
Pastika
aktív tag
[link]
Volt itt ilyenje valakinek? -
Pastika
aktív tag
Komolyan kezdelek utálni titeket
Egy hónapja mindenki 8850 lázban égett és örültem hogy van. Most te is Saint is, ligeti8 is jöttök itt a 8910zel
olyan meg nincsen és kezd megint bűntudatom lenni, és az lesz hogy vennem kell majd egyet
Jövő hónapban legyen mondjuk a 8250 a musthave -
Pastika
aktív tag
válasz
pszili8 #5556 üzenetére
Hu, ha a 8910 a főtelód akkor azzal rendesen megnézhetnek
Soha nem mertem használni mindennapra, féltem hogy hamar kikopik, de téged így kérdeznélek hogy mennyire kopik a mechanika ilyen szinten használva?
A szifontól ne félj, én is paráztam de rohadt jó. Vagy ez vagy android, a symbian érintősben nem kellene már, elég keserű szájízt hagyott az n97.. -
Pastika
aktív tag
Én kezdetben csak 8xxx-et, aztán kicsit sokba került... Mostmár ami kapok, illetve olyat veszek meg ami számomra különleges vagy nagyon jó árban van.
Egyébként mivel olyan jó kis társaság lett itt kiváncsi volnék, hogy a retro mellett napi szinten, főleg munkára mit használtok?
Nekem az iPhone van mindennapra. A net meg a mailek miatt nekem elsőosztályú.
( majd ha egyszer az iphone is retro lesz, én meg vén f*sz) -
Pastika
aktív tag
Nem volt ma semmilyen S series bemutás a Nokia Worldön...
Majd holnap hátha, érdekelne már az a rohadt kémény -
Pastika
aktív tag
A rendezvény pontos nevét nem tudom, de minden évben szeptemberben kerül sor rá, amikor is bejelent jópár telefont a Nokia. Most az N8 talán E7 meg még pár C szériás vacak lesz bejelentve, én pedig feltételezem, hogy itt lenne a S series is leleplezve.
Nem láttátok a képet a nokia üzleti terveiről? Egy házikóval ábrázolták a szériát, alul a C utána E, N, X széria. A kémény lesz az S seriesElvileg ide fognak tartozni a luxus és limitált szériás modellek.
-
Pastika
aktív tag
[link]
Agyonütném az ilyen eladót... -
Pastika
aktív tag
Most siekrült egy 3510i-t szerezni. 1500 pénz volt. Működik, csak a burkolat megviselt. De már úton van a gyári ház+gombsor. Cirka 4000 pénzből lesz egy makulátlan 3510i, az szerintem még viselhető
-
Pastika
aktív tag
[link]
Ezt néztem most ki csakhát az ára... -
Pastika
aktív tag
MEGALOLLL!!!
-
Pastika
aktív tag
Szerintem feldobom ma apróba a 8800-át, várom majd a jelentkezőket
-
-
Pastika
aktív tag
Szereztem ma egy 8890-et. Egyben van, de az idő vasfoga azért látszik rajta kívülről. Van viszont egy patent 8850-em, annak a külső burkolatát egy az egyben, leszámítva persze a középső részt az antenna miatt átpakolhatom a 8890re?
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError #3626 üzenetére
Hu én Törökországban láttam úgy 5 éve egy ugyanígy kirakott Moto V66-ot. Tuti eredet volt, mert szállodai ékszerboltban láttam, de nem mertem bemenni megkérdezni az árát
-
Pastika
aktív tag
Lett egy 8890. Még Pesten van az ismerősömnél, 20.án kapom meg, úgyhogy most veletek türelmetlenkedek
-
Pastika
aktív tag
No megvannak a 7110-ek tökéletes flippel
van 2db, ha esetleg érdekel valakit szóljon.
-
Pastika
aktív tag
Izé tudom hogy 8800, de lenne egy szakmai kérdésem. Beszinkronizáltam az outlookkal a neveket, de megcserélte a vezeték és keresztneveket. Az Arteban tudom hogy meglehet fordítani őket, de ebben sehogy sem találom. Tudnátok segíteni?
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #3375 üzenetére
Motorola V70??
Azt gyakorlatilag már találni sem lehet. A sima vagy a színes? Képet lécci róla!
Pár év és megy majd mellé az Aura Celestinal Edition
Nekem meg sikerült venni a T18hoz egy aksit, úgyhogy működik, ráadásul még chatboardom is van hozzá
-
Pastika
aktív tag
Nagy marhaságot mondtam az ukraine black árával, rosszul emlékeztem. Nem 80 180 volt az ára.[link]
-
Pastika
aktív tag
válasz
csoda120 #3307 üzenetére
Tényleg nagyon szép. Hol lehet ilyen gravírokat csináltatni, nem hiszem hogy mindenki vállalja a telefonburkolatot. 6300ról jut eszembe, hogy ma láttam egyet mely szerint nokia 6300 sapphire
De lehet holnap le is fotózom.
Ami viszont komlyan érdekelne, hogy nincs valakinek ismerőre Ukrajnában vagy Oroszországban? Kellene nekem egy cirillbetűs 8800 billentyűzet.
-
Pastika
aktív tag
A 6131 retronak számít? Ma kaptam egyet, igaz elég lepusztult de frankón működik.
-
Pastika
aktív tag
No problem, up a topicnak!
-
Pastika
aktív tag
Komolyan visszapörgetném az időt 6-8 évvel. Az olyan jó időszak volt telefonokterén (is)
-
Pastika
aktív tag
Használtam, 28 órát. Ez lehetne e következő Danie Boyle film. Van 28 nappal, 28 héttel később. Most pedig 28 órábal később
Egyébként azért nem használom mert nem merem. Sapphire black, alkatrészt meg nem lehet szerezni hozzá ha megsérül a bőrözött rész.És igen le a 8800/8850-nel, tényleg sokat beszéltünk róla!
-
Pastika
aktív tag
Ezt a 8855-öt meg én adtam el. Bexarok
[link] -
Pastika
aktív tag
Lebuktam. Igen ez egy nem túl szép állapotú 8850, sajnos a vaterás eladónak és nekem más az elképzelésem a szép állapotról. Van 2 SWAPom amit jó pár éve gyűjtöttem be, azok elvannak dobozolva.
#3201 igen megvolt jópár 8xxx, néhány oldallal odébb linkeltem egy képet is. Eladtam mert barom voltam, no meg főleg mert kellett a zsé..
-
Pastika
aktív tag
válasz
Magnum_ #3197 üzenetére
ugye ugye, hogy megérte elcserélni a BB-t. Ha minden igaz holnapután a dobozt is megkapom. Egy hölgy használta korábban, és tényleg szép állapotú, bár a plexicserénél kicsit maszatos lett belülről a kijelző.
Ha én erre szeretnék komplett gyári házat venni, az nekem mennyibe fájna? -
Pastika
aktív tag
Lesz 2db 7110 csereberébe. Most van szervíz alatt, hogy a flipp patenten csattanjon.
Cserébe: 8210, 8250, 8910 6510 érdekelne.
Szép állapotúak, működés is ok. -
Pastika
aktív tag
No elcseréltem a a BB 8520-at egy Nokia 8800ra
Nem karcmentescde szép állapotú, asszem később is nagyobb érték lesz mibt a BB
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError #3136 üzenetére
Amit láttam vaterán azt úgy emléxem, hogy 80 körül adta. De le volt fényképezve az UA matrica is benne.Ez kb egy jó féléve volt.
-
Pastika
aktív tag
válasz
amanoba #3134 üzenetére
Igen, amikor bejött akkor az egyik ismerősöm 300 ezerért hozta őket Ukránból. Nagyon komoly cucc volt, nemrég láttam egyet a vaterán. Sajnos azonban sokan a sima black burkolatosat hirdették 8800BE-nek. Rgyébként én úgy tudom hogy 6000 db készült.
A telefongurun volt egy írás a BE-ről, de sajnos nem találom
-
Pastika
aktív tag
Szégyen nem szégyen, de a 8850ben mi a fene a Szolgáltatások menüpont, vagy hogy kell használni?
-
Pastika
aktív tag
válasz
SyntaxeError #3105 üzenetére
Igen ez ismerős, ez a telefon érzelmeket, kötődést vált ki
Igyekeztem is begyűjteni párat belőle. Komolyan volt hogy hosszú percekig csak néztem néztem, és közel 10 éve nem tudok betelni vele. Ez az igazi szerelem
Komolyan nem értem a nokiát hogy miért nem folytatta ezt a designt, még most se lenne késő. Elég sokunknak ez a favorit.. Szeretem a 8910et, de az egy sírásóknak való a 8850 hez képest.
-
Pastika
aktív tag
Találtam egy analógiát. A Csomolungma ugye közel 8850 méter magas. A 8850 pedig magasan a legszebb telefon amit valaha gyártottak
-
Pastika
aktív tag
Valahogy kellene építeni egy egyedi 8850-et. Belepakolni egy 6310i tudását, esküszöm az elsődleges telóm lenne. Csak az a frány BT meg a 10 sms zavar...
-
Pastika
aktív tag
válasz
Miamiquake #2922 üzenetére
Igen a szervíz nekem is megvolt. Még emlékszem, hogy szarakodtak, hogy nem magyar piacra szánt a telefon, no én meg visszamentem a nokia szervízbe a kereskedő barátommal akitől vettem, hogy akkor hogy is van ez. Persze a srác is igazolta, hogy magyar és sűrű hebegés habogás közepette átvették a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest