- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Én ezt nem veszem szétszedésnek,csak hátlap le akksi ki és be.1perc,de a töltés viszont sokkal több idő,meg így legalább mindegyik egyformán használódik.
Köszike.
Az N91 is mindíg tetszett,csak elég zsebhúzós(súlya) és nincs benne memókártya
De az nagyon tetszik benne,hogy az egész fém és gyönyörű kék megvilágítása van 
-
csoda120
aktív tag
Ne irigykedj,neked is lesz majd egyszer...Talán

Tudom,ezért próbálnék olyan utódot találni az E50 után,amelyikbe olyan való!Ha lecserélem a telót,nem szeretnék befürödni egy gyenge,lestrapált akksival!Ezek legalább tudom,hogy beváltak.Már megszoktam,hogy csak akksit cserélek és megyek tovább,nem kell töltőn lennie a telefonnak. -
csoda120
aktív tag
Vandarunak van egy ilyenje,A hátuljába még nincs is szám beleírva,csak annyi,hogy "XXXX Proto" Az a baj,hogy ez a tipus nagyon nagyon ritka,akinek meg van az meg gondolom nem adja el
Nekem a 4db akksi közül van olyan amelyik kibír 5-6 napot,pedig egy nap 2-3 órát megy rajta a zenelejátszó + egy órát nyomkodom
Nekem a nagy szerelem és favorit még mindíg a 7650
-
csoda120
aktív tag
A joy jól bírja,semmi gondom nincs vele
Egyedüli gondjaim vele,hogy egy 2GB-os kártya van benne,amiböl 1GB foglalt (170db zene,3-400kép,70video) és emiat mostanába eléggé belassult a kicsike
Na meg,azt volt nagyon nehéz megszoknom,hogy olyan közel van a C gomb és a piros híváslerakó gomb.Emiatt az elején nagyon sokszor teljesen kiléptem a törlés helyett és ez még a mai napig is előfordul,pedig nincsenek nagy ujjaim 
Külsőre még a mai napig tetszik mert egy kecses üzleti telefon benyomását kelti.A fém pedig nekem külön tetszik olyan minőségi beütést ad neki
Bírom,de már kezdek ráunni,így 1.5 év után.A 7710-es fogott meg nem tudom miért,kicsit afelé kacsintgatok,tudom nem mai darab,de nekem nagyon megtetszett
Vagy valami olyan telefon érdekelne amibe BL-5C akksi van!4db ilyen akksim van ,egy 1600-val töltögetem őket és csak cserélgetnem kell,így az E50 mióta nálam van kb max 10szer,ha volt töltőnTe milyen telefont használsz?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Igen van még egy 3650-em

Ezeket írta róluk a tulaj:"Nos, a Motorola M3888-nak a hátkap rögzítő füle letört (de meg van) és az alján van egy kb 1cm-es repedés. Akksi van, de halott, töltő nincs. Elvileg vodás, de kipróbálni nem tudtam a fentiek hiányában. Amúgy a híbáit leszámítva közepes állapotú.
Motorola C385. T-mobile-os, közepes állapot, akksi és töltő nincs, a hátlap teteje a kioldó résznél ez is törött. Úgy került hozzám, hogy töltőcsati hibája van, egyébként működik.
Nokia 3120 - erősen kopott, bekapcsoló gomb hiányzik, akksi van, töltő nincs, töltést vette pár hónapja, de bekapcsolni ugye nem tudtam.
Sagem my x-3d - közepes állapot, vodás, akksi és töltő van, de az akksi halott. Anyum az első tulaja, de pár éve pihen a fiókban.
Alcatel OT - elég szép állapot, akksi van, töltő nincs, valszeg westeles volt." -
MartOOn
addikt
-
csoda120
aktív tag
a múltkor beszéltem egy hardveraprós emberkével,neki 6db működőképes van,na őt tényleg irigylem

Igen tudom,hogy vannak eladók,de vaterára nem vagyok regisztrálva még,mert nincs bankszámlaszámom...
Kemény voltál Meroly ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem egy Pannonos siemens A35 volt az első telefonom,jaj,de utáltam szegénykémet

-
törölt tag
13 évesen mi még azt csináltuk 5 éve... Nem tellett az igazira.

Nekem 2005-ben, 2006-ban, meg 2007-ben is volt egy 3220-am. Már 2005-ben is viszonylag elterjedt volt a bluetooth.
2005-ben kaptam meg egyébként életem egy legmeghatározóbb mobilját, egy vadiúj D500E-t. De szerettem a kis dundit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csoda120
aktív tag
Én is gondolkoztam a dummy telókon,de azok nem tudom miért nem olyanok!Nincs történetük és olyan semmit mondóak szerintem!Na meg az igazi telefonoknál 2 roszból mindig lehet csinálni egy jót

Wictor: a 3220-ra lehet,hogy még visszatérünk
Nővéremnek V550 volt,meg most is van egy a gyűjteményben.Olyan kis dundi teló 
-
törölt tag
Tetszett benne, hogy felállítottam a talpára az asztalon, megcsörgettem, és "sétált". Mekkora flash volt anno az a villogós bizbasz is rajta. Most meg, 5-6 év után csak mosolygunk rajta.
Én egyébként inkább a bluetooth-ot hiányoltam belőle. Emlékszem, hogy pont a bluetooth miatt cseréltem el egy E550-es HelloMoto-ra. 
-
-
igen érzékelte, most felraktam a pc suite ot a régi gépre, amin előtte nemvolt a telefont és a program sem, szépen sorrendben, de ugyanaz az eredmény. USB eszközt nem lehetett felismerni.
egyébként igy vettem a telót, mármint a 3310-est, és az előlapon (kék) még rajta van a plexifólia, de a Nokia felirat már hiányzik sajnos..

-
elvileg igy csináltam, legalábbis az ovi suite volt fönt előbb a többi telóm miatt, de aztán azt leszedtem és felraktam a pc suite-ot. Ha sikerülne összehozni a géppel, akkor tudnám rá pakolgatni a cuccokat amiket találtam hozzá?
JoolsNOS: szép telefon, nekem is van Audi szürke előlapom csak azon van márkalogo is, és 2 hátlapom van , egy sima és egy 2 kártyás (dualsim
) -
-
csoda120
aktív tag
-
-
csoda120
aktív tag
-
-
csoda120
aktív tag
Sajnos nem
100db-ból kb10db ami működik,de lehet több is működne csak nincs hozzá töltőm és le van merülve vagy az akksija halott.Amúgy pont ma csináltam új képeket a kis gyüjteményemröl,holnap fel is rakom ide
Ha van vkinek 7650-es mobilja bármilyen állapotba,akkor írjon!!!Neked nincs képed róluk? 
-
csoda120
aktív tag
Igen elírtam 1610-es lenne.Elnézést kérek mindenkitöl

Vandaru gyűjteménye tényleg igazán figyelemreméltó.kb 800db telefon és abbol kb 250db különböző.Kb 1 hete látam,h Vaterán hirdette és adta elfele az olyan telefonjait amikböl sok van.Akkor eladott kb 300db-ot.Az meg,h hol tárolja azt a honlapján megtudod nézni
http://www.vandaru.extra.hu/
Nekem a szekrénysoromnak van egy ilyen 3polcos üvegajtós része.Nekem ott van a kb 100db telefon,de már nem férek
Már azon gondolkoztam,h vmilyen vitrint csináltatok nekik.Egy nagy faszekrény üveg polcokkal és üvegajtóval 
-
csoda120
aktív tag
A mozgásérzékelőt úgy érzsd,h bekapcsolod a kihangosítót a telefonon,majd odaraknád a füledhez a telefont akkor kikapcsolja kihangosítót.de az ujjaddal is eljátszhatsz vele csak ragd oda és kikapcsolja.Hidd el nem kényelmetlenek a gombok a 3650-en.Nem telt bele 1 hétbe se és ugyanúgy sms-eztem mint bármelyk mobillal.Olyan mint a biciglizés,még most se kerülne több időbe megíírnom rajta egy sms-t mint a mostani E50-emen.3650-böl 2db van
csak eggyik se működik
Amúgy meg fanatikus retro telefon gyűjtő vok.most van kb 100db telóm -
csoda120
aktív tag
Sziasztok.Én egy Siemens A35-el kezdtem majd A50,Ericsson A2618,Siemens C60,Nokia 3410,3510i,3650,7650,Motorola E398,Nokia 6230,N70.És amit most használok egy Nokia E50-es.Mondhat bárki bármit,nekem a régi retro telefonok közzül a nokia 7650 viszi a pálmát!Az volt az első beépített kamerás symbianos nokia.Meg szerintem a külsejét is eltalálták,csak akkor kellett szétcsúsztatnod,ha sms-t akartál küldeni,am összezárva is tudtad az egész menüjét használni.na meg ami sztem igaz i kuriózum volt benne a fényérzékelő és a "mozgásérzékelő" a kihangosító kikapcsolásához!Egy isten volt akkoriban az a telefon,és még most is az a számomra
van is egy nekem csak bevan törve a kijelzője
Ha valakinek lenne egy ilyen készüléke akkor ne foglya vissza magát hanem bökje ki!!!

-
-
-
máris, csak a képfeltöltés nem működik nálam... szokás szerint.. de a listát addig leírom... Nokia: /8310/: ő a második 8310 es a családban, az első sajnos a kocsiba maradt és feltörték és ellopták
teljesen jól működik csak kicsit kopott. /6510/: a tesó , őt kb 2 évvel ezelőtt láttam meg gsm boltban az árpád híd egyik gsm boltjában, majd hosszas nézegetés után megszereztem magamnak ,kitűnő állapotban és teljesen jól működően! /6310i/: nemrég került hozzám, nemtudom retrónak számít-e, jól működik de a kijelzőjén 2 pixelsor nem működik, szerencsére pont olyan helyen van ami a menüben a legtöbb helyen nem zavaró! /5210/: ő a második 5210-esem, az első az teljesen fullos volt, dobozzal mindennel, de szerencsére megszereztem hozzá az eredeti karpántot! /3510/: egy barátom által jutottam hozzá, teljesen jó állapotban , anyni ahibája hogy az alsó billentyűzetet megvilágító led hiányzik belőle, szrencsére beszerezhető mert az alsó 2 led egy külön alkatrészen van. /3410/: ő a 3. (!) 3410 esem. az első rossz volt , a másodikra nem emléxem h mi lett vele, ez a 3. pedig tökéletes. 1500 ft volt vaterán mert westek-es volt, de csak addig amíg hazajöttem
hibátlan az előlapja is. /3310/: na ő nagyon régi akkor vettük mikor megjelent, és azóta is nálunk van és semmi baja sincs!! Az utolsó egy alcatel 715, sajnos vodás, de 2 kártyám van az egyik vodás, de gyakran élek még vele
nagyon jó telefon főles az a @ a hátulján
ph-n szereztem be úgy 2 éve azóta nálam van. Irigylem Algieba-t ,hogy van neki 2 7650 ese is... nekem egysem volt , de volt két 3650-esem és egy 3660-asom is
szeretem ezeket a telefonokat... jó őket használni még ma is! -
-
rep3at
őstag
Nem rossz kis mobil, bár a testvérmodellje szerintebb tetszetősebb.
-
Most a következő dilemma lepett meg: melyiket használjam? Mindketten 5.06-osak, egyforma állapotúak, jól működnek. A bal kezemen és a jobb kezemen is egy-egy 7650-es. Na, ilyen sem volt még a mobilmániás pályafutásom során. Ki kellett próbálnom.

Szerk.: Az egyik megy a szekrénybe felújítás után az utókor számára. Csak el kell döntenem, hogy melyik marad a zsebemben.
Olyan egyformák... 
-
-
-
-
Ufff
senior tag
Ericsson: T66, Nokia 6510, 6230i (2db), 6300 (2db), E65 (2db - eladva). ezek a pihenős telók. Jelenleg E66-ot, meg HTC Touch Diamond2-t használok.
Hééé ez nincs is 10! Akkor nem értem miért mondja mindig az asszony, hogy van 10 telefon a fiókban...
Ha beszerzek egy 8210-et meg egy T28-at (mert ezeket imádtam), akkor sem lesz 10! Legközelebb ha mondja, megszámoltatom, 8-at fog látni. Ergo nincs 10, nem lesz igaza. Csak ki ne találja, hogy akkor eladtam 2-t és nem látta az árát...
-
Ricardo
titán
Más navigációs gomb.Jobb kijelző, nagyobb memória, de alapjaiban hasonló a két készülék. ezek nem nagy eltérések. de például a más navi gomb sokat ronthat/javíthat (kinek melyik fajta jön be), a felhasználói élményen. Saját ismerőseim között is volt aki szerette a 6230 nak a gombját, és van aki átkozta mert sosem találta el a közepét anélkül hogy jobbra vagy balra ne léptette volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De az nagyon tetszik benne,hogy az egész fém és gyönyörű kék megvilágítása van 
Na meg,azt volt nagyon nehéz megszoknom,hogy olyan közel van a C gomb és a piros híváslerakó gomb.Emiatt az elején nagyon sokszor teljesen kiléptem a törlés helyett és ez még a mai napig is előfordul,pedig nincsenek nagy ujjaim 

Ez kb 1 hónapja történt,azóta tollal,kulcsal egyéb tárgyakkal kapcsolom ki/be
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)