- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
Eladósorba került pár régebbi telefonom:
Nokia 6510 (gyári független)
Nokia 6100 (gyári független)
Nokia 6230i (gyári független)
Nokia 6300 (gyári független)
Nokia 8210 + 4 előlap (gyári független)
Nokia E66 (T-mobile)
Ericsson T66Ajánlatokat várok: almsteierz@gmail.com
Minden telefon teljesen jó, kopások minimálisak, mindegyik magyar menüs. Tartozékokat meg kell keresnem hozzájuk, de nem ígérem, hogy meglesz minden.
Némelyik telefonból kettő is van, fejből már nem tudom melyikekből.
"Felsőbb utasításra" válok meg tőlük. -
Ufff
senior tag
válasz
Coyote2000 #744 üzenetére
Nekem anno fehér LED-ek voltak benne, mert az tetszett és inkább olyat vettem. Szebb, mint a kékes LED!
-
Ufff
senior tag
Azt tudom, nekem is volt mikor bejött az országba. Brutális áron. Pedig szerintem akkor sem ért többet 5000 forintnál, bár akkor azért nagy durranás volt. Mindenesetre annyira megfogott, hogy vettem most megint egyet. És tetszik még mindig. Bár a 8250-es szebb, de azt lehetetlen beszerezni, sajnos.
Pedig vennék... -
Ufff
senior tag
Na. Ma megjött a 8210-esem. Kapott új (gyári!!!) elő- és hátlapot, teljes tisztítást, és most úgy néz ki, mint az új!!! Egy baj van, hogy a több mint 1000 névjegyem nem fér bele...
-
Ufff
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de ez gyönyörűűűű:
-
Ufff
senior tag
És mindegyik plexijén védőfólia van...
-
Ufff
senior tag
Na itt a 6510 -es:
-
Ufff
senior tag
Na a 6510-et meg már nem engedi feltölteni...
Elég gyatrán működik a képfeltöltés... -
Ufff
senior tag
Régebbi telefonjaim:
-
Ufff
senior tag
Ha esetleg vki tudna olcsón egy 8250-et, lekötelezne...
-
Ufff
senior tag
Épp most vateráztam le egy billentyűzetet a 6510-emhez.
És útban lesz remélem a 8210 is nemsokára.Nekem még nagyon bejött a 8250 is. Az is egy gyönyörű készülék...
-
Ufff
senior tag
Jajj, hát van nekem még 2 db 6100-m is... Még a végén az asszonynak lesz igaza...
-
Ufff
senior tag
Ericsson: T66, Nokia 6510, 6230i (2db), 6300 (2db), E65 (2db - eladva). ezek a pihenős telók. Jelenleg E66-ot, meg HTC Touch Diamond2-t használok.
Hééé ez nincs is 10! Akkor nem értem miért mondja mindig az asszony, hogy van 10 telefon a fiókban...
Ha beszerzek egy 8210-et meg egy T28-at (mert ezeket imádtam), akkor sem lesz 10! Legközelebb ha mondja, megszámoltatom, 8-at fog látni. Ergo nincs 10, nem lesz igaza. Csak ki ne találja, hogy akkor eladtam 2-t és nem látta az árát... -
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Nekem van egy karcmentes T66-om. Akkoriban egy 8210 miatt váltam meg tőle, és sikerült szereznem két éve egy karcmentest. Még egy 8210-est be kéne szereznem, bár az asszony szerintem kinyírna. Kb. 10 telefon van a fiókban (mind karcmentes, szinte új, tökéletes állapotú)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest