- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
biztos az a magyarázata, hogy nagy még a szerelem, de szeretnék látni egy 7110 csúszkájához hasonló, gombnyomásra lenyíló nagyon minőségi telefont, vmi 7110 meg 8800 keresztezését modern külsőben jó áron
2010-ben nem lenne kereslet ilyenre egyáltalán?
ja, gondolkodom egy e61i-n
-
Magnum_
nagyúr
válasz
karl_fischer #1805 üzenetére
vmi ilyesmi.
-
Magnum_
nagyúr
készítettem pár képet úgy, hogy mellette van a másik használatban lévő telefonom, ha érdekel esetleg valakit: képek
-
Magnum_
nagyúr
készítettem pár képet úgy, hogy mellette van a másik használatban lévő telefonom, ha érdekel esetleg valakit: képek
-
Magnum_
nagyúr
előlap fennvan, akksi benn van, öröm-bódottá. mondjuk nem csattan annyira szépen a flip, de jó. müködik hibátlanul,csak a csattanás nem annyira erőteljes.
-
Magnum_
nagyúr
megjött a vékony 1000mah-s akksi is!!!!!
-
Magnum_
nagyúr
Megjott a hasznalt elolap flippel, kulsejet nezve full hibatlan... Remelhetoleg mukodik mindene es ra tudom tetetni vmi gsm boltban, ugy, hogy frankon mukodjon minden. meg az uj akkut varom
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #1769 üzenetére
a céges sim-kártáyt át is tettem bele
használni szeretném. holnap már utalom is az árát az új akksinak, meg veszek egy előlapot flippel. ha találok vhol komplett újat, abba is beruházok szerintem...
persze, az E72 hiányozna, de sajnos két telefon szükségeltetik (aminek nem örülök, elég lenne egy), de a 7110 menyivel menőbb már, mint egy 3110c
frankón használni szeretném. ill. használom.
kép1
kép2de majd lesz egy vitrin is a számunkra kedves dolgoknak...
-
Magnum_
nagyúr
nekem érkezőben van egy Nokia 7110
-
Magnum_
nagyúr
világ legjobb telefonja, apukámnak volt, de eladta, 8évig használta, de most sikerült szereznem egyet neki szülinapjára... memento
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest