-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
válasz
meroly #21379 üzenetére
kicsit halk, annyira nem ordít mint az 5210-esem, nagy zajban sztem nem hallom meg, de amúgy 2 napja bírja az akuja, egyenlőre nincs gond, vibrátornak k..va jó
, eszméletlenül rezeg, ez zavaró is, mert amikor valaki velveszi a telefont akkor rezeg és kevésbé lehet hallani azt, hogy halllllllóóóóóó
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Mit lehet kezdeni egy sérült microsd-vel? Formázást erőszakol a pc is meg a telefon is. De délelőtt még működött, kivettem, most beraktam és nem müxik
-
stufen2
aktív tag
Ha valakinek még nincs ilyen.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21220 üzenetére
Végre valaki egy véleményen van velem
, múltkor amikor lekommerszeztem akkor majdnem a fejemet vették, nem, hogy pl. 20 ezret egy előlapért
, emlékszem anyámék úgy fogyasztották őket mint a kínaiak a rizsát. Ennél már csak az jobb amikor úgy ad föl valaki hirdetést. hogy ritka 5110-es,múltkor spec. láttam ilyet is.
-
stufen2
aktív tag
válasz
allando #21160 üzenetére
Billentyű tuti nem, és koreainak kéne lennie, ilyen az eredeti billentyű
Ettől függetlenül az alaplap lehet az, de kicsi az esély rá
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21153 üzenetére
1. ez nem sayn design
2. ez egy stingray
3. egy ukrán dizájnstúdió csinálta ezeket anno, meg lehet talán most is, egyedi megrendelésre, több ezer euróért
4. nem ehhez való a hátlap hanem egy sima sirocco goldhoz, ha egyáltalán eredeti....
5. szerintem a billentyű betűtípusa se ez
6. hol van a tanúsítvány?
Szerintem tuti nem eredeti.Kb. annyira eredeti mint ez, ebből össz-vissz 10 darabot csináltak 0-tól 10-ig és certifikációval van ellátva mindegyik, ugyan úgy mint pl. a sayn design
de nem ugrik be fejből az ukrán cég neve, ha megtalálom majd közzé teszem
-
stufen2
aktív tag
Limitált kiadás. Csak sajna nincs semmi hozzá ami az eredetiségét igazolná, csak a töltő.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21128 üzenetére
egyszer lehet, de anno régen láttam egy újságban és most a napokban is láttam valami régi újságban ahogy rendet raktam a szekrényemben és most kicsit felpiszkálta a fantáziám, inkább egy szép 8910 est vennék majd a közeljövőben, mert már igen megbántam amit elpotyáztam kb egy fél éve
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek amúgy tapasztalata a Haier P5 ről?
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #21111 üzenetére
Metált én csak az ekében meg a traktorban bírom
Amúgy szerintem ezt soha nem übereli senki, valahogy úgy kompakt a klipp meg a zene is ahogy van, emlékszem egyszer unokatesóm meg a hülye haverja berakta a szegedi média márktba az összes tévére, majd elszédültem nem tudtam hova kapkodni a fejem, de azt látni kellett volna, hogy hogy nézték a férfiak, hány csaj cibálta el a pasiját a bolt másik sarkába
-
stufen2
aktív tag
Én kb fél éve 8310-est szilikonban és 5210-est használok, bár mondjuk kertészként mást nem nagyon tudok használni, de nekem csak telefonálni kell, a htc szenzáción meg a szifonon csak játszom és porosodik amióta nem kell többet zéháznom meg vizsgáznom, államvizsgára meg tanulok majd
-
stufen2
aktív tag
A 8910-eseknél a mikrofonhiba az javítható vagy szalagkábelhiba?
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20904 üzenetére
Nem piacról van, a 8850 esek egy gyűjtőtől, a 8310-es dokker meg vakeráról, kemény 800 pénzért, az eladó azt se tudta mi ez
szerencsémre, sajna a Kanizsai bolha telefon téren nem jó, de más téren Dunántúlon állítólag a legjobb, eddig egyszer volt ott telefonos kapásom egy 8910 dokker, egy osztrák faszitól vettem.
-
stufen2
aktív tag
Szépek, hétvégén én is elővettem őket, majd lehet lövök én is egy képet hogy állok eddig.
-
stufen2
aktív tag
Hogy lehet imei matricát szépen leszedni, majd átragasztani?
-
stufen2
aktív tag
Szívesen véletlenül akadtam rá
-
stufen2
aktív tag
Robbantott ábrák kedvelőinek
-
stufen2
aktív tag
értem
-
stufen2
aktív tag
Ez eredeti lehet?
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek egy 8801-es alaplapja, vagy olyan teló ami leharcolt de működik?
-
stufen2
aktív tag
Miért félnek lefotózni néhányan az akku alatti imei matricát? Ezt sose értettem.
Talán átrajzolom a sajátomat, gondolatban ellopom?
-
stufen2
aktív tag
válasz
ligeti8 #20462 üzenetére
Hát ja nekem is ilyen kis költségű kellene, meg eredeti, az se érdekelne ha nincs doboz csak dokkoló legyen hozzá. Kb 10 évig sajnáltam kidobni a makettos dobozaimat is, aztán kb 1 hónapja megtettem, kidobtam az aljukat a tetejüket megtartottam kilapítottam, most már így vagyok a telefondobozokkal is, különben is telefont gyűjtök nem dobozt
. A siroccót láttam párszor én isneten, csak egy probléma van vele nekem nem éri meg elmenni megnézni Nagykanizsáról. Kb. 800 km oda vissza, meg egy nap, 8 literrel számolva kis ráhagyással 30 ezer és lehet fölöslegesen.
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #20443 üzenetére
Persze, ez igaz nekem ilyen a gold artéhoz a hátlap minimális kis pötty a hiba a bőrön, kb 2mm, de az én szemem bántja, de akkor is 65 ezret kiadni egy hátlapért...bár egyszer tuti berúgok és megrendelem
Ettől függetlenül eszembe se jutott, hogy egy eredeti akut vegyek bele, főként amikor meghallottam hogy 7 ezer, egyből elmosolyodtam
-
stufen2
aktív tag
válasz
kovy79 #20435 üzenetére
Kommersz, mert egyrészt nem limitált, másrészt régen annyi volt belőle (meg most is), hogy minden második ember ezzel futkozott. Gyűjteménybe meg venni egy eredeti újat, a használt eredeti helyett, hogy porosodjon, majd évek múltán tönkremenjen, tuti buli
, tudom ez nem gyűjtői felfogás, hanem épp ész érv.
-
stufen2
aktív tag
válasz
kovy79 #20431 üzenetére
Persze, de minek vegye meg pl a gyári akut 6-ért ha 2-ért kap után gyártottat. Sose vettem gyári, mert kész rablás, és nem tud többet az után gyártottakban is van normális.Az meg, hogy ad egy kartont, meg cd-t most azzal mit kezdjen? Marha nagy extra, ami ugye feleslegesen húzza fel az árát, mert gondolom nem gyűjteménybe kell neki. 20-ast egy kommersz telefon előlapjáért meg teljesen...
-
stufen2
aktív tag
Ehhez mit szóltok? Eredeti vagy sem?
-
stufen2
aktív tag
válasz
ligeti8 #20425 üzenetére
Köszi. Sajna siroccom-még nincs, a gold arte után az van nálam a második helyen (white), eredeti goldot szeretnék, enyhén hajszálkarcosat, a doboza se érdekelne igazándiból fontosabb a dokkolója, de nincs, vagy white-ot, de szinte csak kamukba futok bele. Ami eredeti az meg olyan, mintha drótkefével átmentek volna rajta. Írreális áron persze.
-
stufen2
aktív tag
Köszönöm szépen!
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz #20397 üzenetére
Köszi holnap megpróbálom elolvasni
-
stufen2
aktív tag
Be szeretnék szerezni egy 5510-est és ki akarom cserélni a ledeket rajta kékre. Tudtok valami jó leírást videót, vagy valamit ahonnan meg tudom tanulni hogyan kell csinálni? Hja és a ledeket honnan tudnám beszerezni?
-
stufen2
aktív tag
(#20351) ligeti8
(#20352) KSparrowErre gondolok, infra takaró szerintem: itt ezen a hátlapon a képen is pont az hiányzik ami nekem is. Meg nem ártana egy viszonylag kevésbé kopott billentyűt is szereznem valahonnan.
Majd holnap lövök képet, mert most értem haza, és hulla vagyok 900 km után. -
stufen2
aktív tag
Az ilyet sose értettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest