Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Szerintem nem sokat. Nekem van egy, ment, aztán meghalt. Igazából ennyi. könnyen lehet, hogy zárlatos lett, kis kóbor áram megcsapta, és annyi... Telefont is csak ESD szigetelten lehetne szerelni

Nekem már pendrive-om halt meg, mert párszor kihúztam -bedugtam egy kikapcsolt gépbe.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy megoldottam egy kártyát, de ott teljesen más volt: S40-ben jelszóval védett MMC-t nyitottam Symbiannal (N70) de mivel az meg érzi a kártyafedél nyitott állapotát, le kellet bontani a fél teleont. de az a kártya ment, csak jelszavas volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
- Hynix 16GB 2933MHz DDR4
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest