Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Nekem is csak a helyet fogják, egyik szekrényem tele van üres (alkatrészekkel teli dobozokkal. olyanom is van, amihez nincs telefon.
De akkor sem lapítom őket össze, mert legrosszabb esetben ha viszem kiállításra, (és sima dobozokba már nem fér) akkor valamibe be tudom őket tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De akkor sem lapítom őket össze, mert legrosszabb esetben ha viszem kiállításra, (és sima dobozokba már nem fér) akkor valamibe be tudom őket tenni.