-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Mutterom szarszung s7 et meg valami új hüvelyt használ felváltva, fater szájomi vágódeszkát, kb egy fél éve váltottak lumiáról, nekem most Leap-em van előtte Q10 volt évekig előtte meg droid meg winmobile. Droidos táblagépet használnak anyámék én ip2 mini retinát. Egy biztos androidot és windows csempéket soha többet, egy rakás szemét mind 2. BB különcködés meg már unalmas, és sok megkötést kíván. Haverjaim egy bb q30 kivételével mind szifonosak, de kb a tabom is egy szifon csak éppen nem lehet vele telefonálni, 2 éve hibátlanul villámgyorsan megy ellentétben szüleim droidos tabjaival és azok nem sokkal voltak olcsóbbak. Rühellem az almások marketing politikáját és nagy ellenzőjük voltam évekig, de olyan stabil és faék egyszerű gyors készüléket nem tud más gyártó más platformmal felmutatni.
Lehet ilyen olyan irányból megközelíteni a dolgot, de egyszerűen nem tud más jobbat. Én is tudom, hogy a felét se éri, de a következő biztos szifon lesz, még ha fizikai fájdalommal jár, akkor is...
Aki meg státusszimbólumként használja autóját telefonját vagy ezekre vág fel...hát mit is mondjak, általában annak pont annyi van, mint amennyit látsz rajta éppen abban a pillanatban...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest