Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stufen2

aktív tag

Mutterom szarszung s7 et meg valami új hüvelyt használ felváltva, fater szájomi vágódeszkát, kb egy fél éve váltottak lumiáról, nekem most Leap-em van előtte Q10 volt évekig előtte meg droid meg winmobile. Droidos táblagépet használnak anyámék én ip2 mini retinát. Egy biztos androidot és windows csempéket soha többet, egy rakás szemét mind 2. BB különcködés meg már unalmas, és sok megkötést kíván. Haverjaim egy bb q30 kivételével mind szifonosak, de kb a tabom is egy szifon csak éppen nem lehet vele telefonálni, 2 éve hibátlanul villámgyorsan megy ellentétben szüleim droidos tabjaival és azok nem sokkal voltak olcsóbbak. Rühellem az almások marketing politikáját és nagy ellenzőjük voltam évekig, de olyan stabil és faék egyszerű gyors készüléket nem tud más gyártó más platformmal felmutatni.

Lehet ilyen olyan irányból megközelíteni a dolgot, de egyszerűen nem tud más jobbat. Én is tudom, hogy a felét se éri, de a következő biztos szifon lesz, még ha fizikai fájdalommal jár, akkor is...

Aki meg státusszimbólumként használja autóját telefonját vagy ezekre vág fel...hát mit is mondjak, általában annak pont annyi van, mint amennyit látsz rajta éppen abban a pillanatban...

Új hozzászólás Aktív témák