- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Hello all.
Napi jóljártam post:
Voltam kint szokásos lelőhelyemen, és mázlim is volt meg nem is.
Vettem egy (ott be nem kapcsoló) 7360-at kemény 500 ft-ért.
Nokia 1616 és Samsung E1170, töltőkkel 700/db.Utóbbi kettőt meg elcseréltem egy kicsit lelakott, de hibátlan 8310-re.
Viszont annak ellenére, hogy teljesen legális a piac (hírdetve is van rengeteg helyen), ma kint volt az a drága jó közterületes csapat, meg pár zsaru, akik szépen felszámolták az egészet...
Lehet véglegesen, mert nem most láttam először őket, de eddig csak rendre ügyeltek, nem zaklattak senkit...
Nem akarok politizálni, de értelmetlen ez a felszámolgatás... Adott a pár árus. Csöndbe vannak, nem ártanak senkinek, olcsók is, fizetik a helypénzt is. Keresnek 3-5000 forintot alkalmanként... Ez szúrná az állam szemét? (ne flameljünk, nem akarok pihenőre kerülni)
Szerintem szánalmas... Nem lopott, illegál cuccolat árulgatnak, hanem csak azt ami felgyülemlett a lakásban, vagy lomizták. Jó, volt kint olyan aki G6-os Pavilionokat árult u.gy töltővel, de az volt az egyetlen kivétel...Esetleg vélemények?
Szerk.:
Ez a hely hasonlított egy kultúráltabb Verseny utcaira, olcsó árakkal, hangulattal...
Kicsit zavaró, hogy ilyenekkel úgy törődnek mint valami teljesen illegális, ártó dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest